Fel is út, le is út!

Szex és pénz a tárgya Feydeau talán legfergetegesebb bohózatának, amely végig az alapkérdés körül forog: ki kit ad el, s ki adja el önmagát?
2008. feburár 15-én, pénteken kerül bemutatásra a Magyar Színház Nagyszínpadán, Georges Faydeau: Fel is út, le is út! címû  bohózata, Iglódi istván renedezésében. Az elõadás fõszerepeit Csomor Csilla,Végh Péter, Jegercsik Csaba, Moór Marianna, Pavletits Béla, Auksz Éva, Fillár István, Rancsó Dezsõ, Dániel Vali, Szauter Dominika, Tahi József, Botár Endre színmûvészeket játsszák.

 

Pavletits Béla, Csomor Csilla, Végh Péter
Pavletits Béla, Végh Péter

Pavletits Béla, Csomor Csilla
Bois d’Enghien,
akinek állása nincs, de adóssága rengeteg, elhatározza, hogy sürgősen szakít szerelmével, a Párizs szerte híres énekesnővel, Lucette-tel, hogy feleségül vehesse Duverger bárónő lányát, aki csinos ugyan, de hozománya még csinosabb.

D’Enghien azonban nem meri bevallani az igazat - inkább hazudik. Ám ahogy történni szokott, a kezdeti kis hazugságokból először hógolyók, majd lavinák támadnak, s a bonyodalmat tovább fokozza a tartásdíjért kuncsorgó volt férjek, betegesen féltékeny tábornokok, sikamlós kuplékat farigcsáló együgyű közjegyző-segédek, családtagok, inasok, házmesterek és rendőrök egyre őrültebb kavalkádja...

Auksz Éva, Moór Marianna

Auksz Éva, Jegercsik Csaba, Moór Marianna, Fillár István, Végh Péter

Csomor Csilla, Rancsó Dezső

Jelenet az előadásból

Részletes szereposztás és ismertető >>

Fotók:
Korniss Péter

 

süti beállítások módosítása