Negyednégy Színház

Marcus Lloyd Halálbiztos címû pszichothrillerének õsbemutatója látható a Negyednégy Színház elõadásában március 21-én  az RS9 Színházban.

Michael, a fiatal munkanélküli színész egykor majdnem sztár lett, mára azonban alkoholmámorból alkalmi kapcsolatokba sodródik napról napra, ám a végzet hamarabb kopogtat nála, mint gondolná. Egy titokzatos, tolószékes asszony keresi fel azzal a megbízással, hogy próbálja el vele saját színművét. Michael a summás fizetés fejében rááll a dologra és meglátogatja a nőt annak Isten háta mögötti, viktoriánus villájában. Ám a találkozó meglepő fordulatokat tartogat mindkettejük számára. Az asszony darabja kísértetiesen hasonlít a valósághoz, és szerzője úgy tűnik, többet tud a színész múltjáról, mint kéne. A zavarba ejtő párbeszédek szinte szóról szóra másolják a valós eseményeket, mintha szerzőjük a jövőbe látna. Aztán előkerülnek a pisztolyok... végzetes játszma veszi kezdetét, melyben úgy tűnik, senki sem nyerhet. Vagy mégis?
Az események egyre gyorsabban száguldanak a végkifejlet felé, ahogy a szereplők belebonyolódnak ebbe a minden képzeletet felülmúló macska-egér harcba.

Marcus Lloyd
HALÁLBIZTOS
- pszichothriller -

Michael - Réti Barnabás
Elizabeth - Halász Melinda

Fordítás: Varsányi Anna
A rendező munkatársa: Pálfi Tímea

Rendezte: Réti Barnabás

Az ősbemutató időpontja és helyszíne: RS9 Színház, március 21. 19 óra
További előadások: ápr. 02., 05. 19.00 óra 

Forrás: Negyednégy Színház

süti beállítások módosítása