Programok a Spinozában

Robert Lapage, francia összmûvészeti alkotó világnapi üzenete apropóján az elõadásainak látványvilágát bemutató rövid filmvetítésekkel kezdõdik a Spinoza programja a Színházi Világnap alkalmából.

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézettel szervezett közös program keretén belül bemutatásra kerülnek a Színházvilág-világszínház és az Alternatív Színháztörténetek - alternatívák és alternatívok című tanulmány kötetek kerekasztal beszélgetés formájában.
Beszélgetőtársak Demeter Júlia, Huber Beáta, Imre Zoltán és Nagy Imre lesznek,
a moderátor szerepét pedig Gajdó Tamás tölti be.

"A színházművészet fennmaradása azon múlik, hogy képes-e megújulni, be tudja-e fogadni az új eszközöket, az új nyelveket. Különben hogyan mutathatná be a kor nagy kihívásait, és hogyan segíthetné az emberek közti megértést, ha saját maga nem nyitott szellemű?"
/Robert Lepage kanadai rendező, színész, forgatókönyvíró, az idei üzenet szerzője/


 
Az este hét órakor kezdődő a Bächer esttel zárul a nap, mely a Spinoza közönségének egyik legkedveltebb darabja, olyannyira hogy e jeles napon 100-ik alkalommal lép színpadra a Bächer Iván - Gyabronka József páros. Ezen az estén a szerző Pár történetek című műve kerül felolvasásra zongorakísérettel. A Spinoza történetében ez az első előadás, mely megérte e szép számot. Várjuk Önöket hogy együtt köszöntsük a művészeket!
 
Spinoza - 1074 Budapest, Dob u. 15.
www.spinozahaz.hu

------

PROGRAM  
 
• 2008.03.27. 14 óra: Kerekasztal beszélgetés és filmvetítés
• 2008.03.27. 19 óra: Bächer Iván est

süti beállítások módosítása