ÁJLÁVJU

A Vidám Színpad tavaszi bemutatója az Ájlávju ... de jó vagy, légy más! címû musical-revü igazi zenés csemege. A darab angol címe: I Love You, You’re Perfect, Now Change!, tizenkét esztendeje játsszák nagy sikerrel az Off-Broadway-n és a világ más zenés színpadain.


Andrádi Zsanett, Zöld Csaba, Fekete Linda, Janicsek Péter

A mű hazai ősbemutatóját Ács János rendezte 2004-ben a Madách Színházban. Igazi bravúrdarab, amelyben négy fiatal színész ötvennégy szerepben csillogtathatja meg tehetségét. A jókedvű musical valójában sziporkázó revü: az egymást váltó jelenetek variációk a párkapcsolati témára - kezdve az első randevútól, a bukdácsoló keresgélésen át, a mézesheteken kicsit megpihenve, tovább a házasélet és a gyereknevelés útvesztőjébe, egész a temetőig... De talán még ott, az őszi napsütésben bandukolva is mellénk szegődhet a szerelem!


Simon Kornél, Fekete Linda

A mulatságos jeleneteket néha lírai dalok, néha már-már parodisztikus zenei betétek színezik. S mivel a darab színészi jutalomjáték is egyben, rendkívül fontos, kik töltik meg élettel a figurákat. Nos, elmondhatjuk - igaz, a szereplők fiatal koruk miatt még nem ismertek széles körben -, Harangi Mária rendezőnek sikerült kilenc tehetséges, lenyűgöző muzikalitású, megkapóan eredeti színészt találnia, akik kettős szereposztásban keltik életre történetek hőseit.


Balogh Anna, Andrádi Zsanett

Jimmy Roberts - Joe DiPietro:
ÁJLÁVJU ... de jó vagy, légy más!

Szereplők:
Radnay Csilla/Andrádi Zsanett, Balogh Anna/Fekete Linda, Vári-Kovács Péter/Janicsek Péter, Zöld Csaba/Horváth Andor/Simon Kornél

Rendező: Harangi Mária

Bemutató előadás: 2008. április 11. - Vidám Színpad

Forrás: Vidám Színpad

süti beállítások módosítása