Felhívás

A budapesti Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Házzal és a Magyar Szín-Játékos Szövetséggel együttmûködve egy felnõtt, amatõr színházi társulat, valamint egy felnõtt színjátszói bázis létrehozásához meghallgatást hirdetünk, melyhez várjuk a 18. életévüket betöltött, az amatõr színjátszás iránt érdeklõdõk; és dráma tagozatokon, mûvészeti iskolákban, színitanodákban tapasztalatot szerzett, de jelenleg társulathoz nem tartozó fiatalok jelentkezését.

Célunk kettős:
1.) Egy felnőttekből álló, rendszeresen fellépő színjátszó társulat létrehozása,
2.) Egy virtuális színjátszó társulat, egyben baráti kör életre hívása.

1.) A 2008. szeptemberétől rendszeres próbákkal működő társulat keretében, tanfolyami jelleggel, végzettséget nem adó, alapszintű színészképzésben vesznek részt a tagok, melyet a társulat vezetője és rangos színházi szakemberek tartanak. A tanultakat a mindenkori színházi produkciók létrehozása során alkalmazhatják a résztvevők.

2.) A Magyar Szín-Játékos Szövetség által létrehozandó adatbázisba kerülők pedig - rendszeres heti összejöveteleket, tréningeket követően - a Szövetség égisze alatt, nemhivatásos és a professzionális rendezők, koreográfusok vezetésével létrejövő produkciók szereplő- és közreműködő gárdáját alkotják.

Meghallgatási követelmény:

- három különböző hangulatú vers
- három próza, monológ, (A jelentkezési lapon kérjük feltüntetni a meghallgatásra kínált anyagot)

Két társulat indul útjára:

1.) Az egyikhez ének- és zenetudás, valamint a színjátszó társulatba való bekerüléshez színpadi tapasztalat nem követelmény, de előnyt jelenthet. (Zenei alapot, ha van, a meghallgatásra cd-n kérjük elhozni.)
2.) A másik kifejezetten színész (színész II., színész III.), ill. drámatagozatos végzettségű, valamint színjátszó szakmai múlttal rendelkező tagokat vár. Zenei- és tánctudás itt is előnyt jelent, de nem feltétel.

A fényképes jelentkezést rövid bemutatkozással és szakmai múlt megadásával várjuk a virtualistarsulat@gmail.com e-mail címre.

A meghallgatás időpontját, helyszínét, beosztását a jelentkezések lezárása után e-mail-ben ismertetjük a meghallgatásra jelentkezőkkel.

Jelentkezési határidő: 2008. május 30.

Érdeklődni: 1.) Cserkó Zsoltnál, a 06-70-409-6078-as, 2.) Müller Ádámnál 06 30 472 5022-es telefonszámon lehet.

<<< A JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTHETŐ INNEN >>>

Zéró Műhely Színházi Társulat

süti beállítások módosítása