Egriek a Biennálén

Az egri Gárdonyi Géza Színház is meghívást kapott a IV. Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennáléra. A társulat 80 nap alatt a föld körül címû elõadását május 6-án, kedden 14,30-tól láthatja a közönség. Kalandra fel!


Nagy András, Mészáros Máté, Szívós Győző, Horváth Ferenc

Az előadás egy Londonból Bombayba tartó kalandos utazásra hív. Vajon körbe lehet utazni a Földet 80 nap alatt?  A rendező, Molnár Keresztyén Gabriella a gyerekek játékos fantáziájára is számít, de a történetet végigkíséri egy rock-zenekar turnéja, akit a sikeres színészzenekar, a Hegedűs az áruló "alakít". A zenekar tagjai rengeteg kis szerepet fognak eljátszani és számaikkal, a zenékkel segítik az egyszerű, de a képzelőerőt megmozgató történetmesélést.


Nagy András

Minden eddiginél ígéretesebbnek mutatkozik a május 5. és 10. között megrendezendő IV. Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálé Kaposváron. Idén harminc társulat lép színre, köztük nemzetközi - pl. osztrák, német, koreai, balti, horvát és belga- produkciók is láthatók a Csiky Gergely Színház és az ASSITEJ nemzetközi szakszövetség magyar központja szervezésében. /pcs/


Vajda Milán, Nagy András, Safranek Károly, Rácz János, Mészáros Sára

Forrás: Egri Gárdonyi Géza Színház
Fotó: Gál Gábor

süti beállítások módosítása