TEVA ösztöndíj

A TEVA Magyarország Zrt. átérezve társadalmi felelõsségét és a MASZK Országos Színészegyesület felkérésére ösztöndíj pályázatot hirdet fiatal, pályakezdõ színészek részére.

A pályázat neve: Teva Ösztöndíj

A pályázat anyagi alapját a TEVA Magyarország Zrt. biztosítja. Mértéke a jelentkezők számától is függ.

A pályázat feltételei:

- Pályázhatnak a budapesti, illetve a kaposvári egyetem, végzős színészhallgatói, amennyiben valamelyik budapesti, vagy vidéki színház vállalja, hogy - a TEVA ÖSZTÖNDÍJ mellett - a színészt foglalkoztatja és kiegészíti az ösztöndíj összegét.

- A pályázathoz mellékelni kell a fogadó színház nyilatkozatát.

- A TEVA ÖSZTÖNDÍJ 12 hónapos és egy alkalommal, újabb pályázat útján a következő évadra meghosszabbítható. Az ösztöndíj alkalmazkodik a színházi évadhoz, 2008. augusztus 1-től 2009. július 31-ig esedékes.

- Az ösztöndíj kérelmet a MASZK Országos Színészegyesülethez lehet benyújtani 2008. július 31-ig a 1068 Budapest, Városligeti fasor 38. címen.

- Az ösztöndíjak elbírálását a TEVA által felkért bíráló bizottság végzi. Az idei pályázatok elbírálására a MASZK vezetőségét kéri fel.

- Részletesebb felvilágosítást a MASZK Országos Színészegyesületnél lehet kérni a 413-6786-os telefonon, vagy személyesen a fenti címen.

Várjuk a fiatal kollégák pályázatait.

Hegedűs D. Géza
elnök

Eredeti cikk
 MASZK Országos Színészegyesület
 

süti beállítások módosítása