Hólyagcirkusz tábor

A Hólyagcirkusz Társulat egyhetes nyári tábort szervez az alkotómódszerei iránt érdeklõdõknek. MUTASSUK MEG, HOGY VISíT A FÓKA!  A tábor augusztus 10-17-ig Sümegen kerül megrendezésre.

A jelentkezőknek intenzív, egész napos munkára kell felkészülniük. Cél, hogy a jelentkezők a tábor ideje alatt megismerjék rendező nélkül működő színházunk tagjainak a gondolkodásmódját, és elsajátítsák a Hólyagcirkusz előadásaihoz kötődő színházi és zenei alapú próbatechnikákat. Terveink között szerepel, hogy a résztvevőkkel közösen létrehozzunk egy egészestés, grandiózus cirkuszszínházi produkciót. Továbbá szeretnénk a jelentkezők közül néhány tehetséges embert hosszabb távra meghívni a társulat következő munkáiba.

Az elhelyezés a sümegi Mogyorósdomb szabadidőközpont vendégházaiban történik, napi kétszeri étkezést (reggeli és vacsora) biztosítunk.
A tábor részvételi díja: 20.300 Ft/fő

Jelentkezés, további információ:
Éri Ildikó
tel: 06-30-428-8403
e-mail:
holyagtabor@gmail.com

Jelentkezésed után e-mailen részletes tájékoztatót küldünk a tábor programjairól, a nyári házi feladatodról, a helyszínről, az utazásról, aminek alapján még lesz időd eldönteni, hogy részt vegyél-e a közös munkában. Ezt követően kell megerősítened a jelentkezésedet, és befizetned a részvételi díjat.

Figyelem! A jelentkezéseket a megerősítések beérkezési sorrendjében, tudjuk csak elfogadni!

Hólyagcirkusz Társulat

süti beállítások módosítása