Kolibri a POSzT-on

A Kolibri Színház és a Bozsik Yvette Társulat koprodukcióban készült  Petruska és Pulcinella címû elõadása idén - két másik Kolibri Színházas elõadássa együtt - Kaposvárott Üveghegy-díjat nyert. A gyõztes automatikusan meghívást kap a Pécsi Országos Színházi Találkozóra, mely idén június 5-14. között kerül megrendezésre.


Jelenet a Petruska és Pulcinella c. előadásból

A Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház három előadása nyerte a Gyermek- és Ifjúsági Színházak IV. Biennáléjának fődíját, az Üveghegy-díjat Kaposvárott.
A május 5-10. között megrendezett, egyik legrangosabb hazai gyerekszínházi mustrán a Jókai téri teátrum résztvevő színdarabjait - a Klamm háborúját, a Kócsagot (Herons), valamint a Petruska és Pulcinellát - kiemelkedő művészi minőségében és tendenciájában egyaránt útmutató, bátor előadásként értékelte, s ezért, a Biennálé történetében először, mindhárom produkciót győztesként hirdette ki az öttagú grémium. A márciusi Egri Monodráma Fesztiválon is nyertes Klamm háborúját már korábban felkérték a POSzTon való részvételre, így a Kolibri Színház Biennálén győztes előadásai közül a Bozsik Yvette Társulattal készített koprodukció is látható lesz június 11-én Pécsett.


Jelenet a Petruska és Pulcinella c. előadásból

süti beállítások módosítása