MU Színház évadzáró

A MU Színház szeretettel várja ezévi és jövõbeni elõadáslátogatóit 2008. június 6-án 20 órakor 16.évadjának záróestjén. A színház négy társulatot kért fel, kifejezetten erre az alkalomra készült, egyenként körülbelül 20 perces produkció létrehozására és bemutatására. A belépés ingyenes.

A Színházteremben:
• BÚVÁRKÖR
műhelybeavató, demonstráció

"A búvár műhely 2007 októberében indult. Résztvevői különböző társulatok tagjai, és szabadúszók, táncosok, koreográfusok, táncpedagógusok.
Mindannyiunk közös igényeként merült fel egy olyan szakmai közösség, műhely létrehozása, ahol a társulati munkán, aktuális projekteken túl, azoktól függetlenül, a fennmaradó szabad energiák, kreatív munkába tölthetők. Felmerülő kérdéseinkre kereshetünk válaszokat egy szabadlégkörű, kötetlen környezetben. 
A MU színház adott helyet kísérletező kedvünknek, bár a körnek nem célja produkciók létrehozása, most az évadzáró bulin mégis szeretnénk egy játékos műhelybeavatóval bemutatkozni."

A demonstráció résztvevői:
Bakó Tamás
Cserepes Gyula
Dányi Viktória
Gold Bea
Laia Puig
Lipka Péter
Molnár Zoily
Rózsavölgyi Zsuzsa
Vass Imre


• RADIOBALLET
Koreográfus: Újvári Milán
Asszisztens: Várnagy Kristóf
Zene: Drop the Lime
Táncolják a MU Terminál III. évfolyamának táncosai: Asztalos Dóra, Gulyás Anna, Hoffmann Adrienn, Horváth Adrienn, Kiss Róbert, Tuza Tamás

A dunaújvárosi születésű Újvári Milán a Magyar Táncművészeti Főiskolán végzett 2005-ben. Eddigi pályája során többek közt dolgozott Emio Greco-val, Frenák Pállal, és a híres kanadai cirkusztársulattal a Cirque du Soleil-el. Jelenleg harcművészetekkel és fotózással is foglalkozik. 2002 óta jelentkezik saját koreográfiákkal és táncfilmekkel.
Az Évadzáróra - mint a MU Terminál egykori tagja - a Terminál jelenlegi, III. évfolyama számára készített koreográfiát.


• KOROM
tánc és zenei improvizáció
Táncosok: Bakó Tamás, Francia Gyula, Garai Júlia, Isabelle

Muzsikusok: Mezei Szilárd - brácsa
                  Márkos Albert - cselló


A Stúdiószínpadon:
• SZPUTNYIK-RADAR
performance
Játsszák: Bodó Viktor, Fábián Gábor, Gera Marina, Hin Tung Pao, Juhász István, Juhász Kristóf, Koblicska Lőte, Krékits Péter, Maradlai Egon, Moskovits Kriszta, dr.Safranek Diego,
Siket Tibor, Szabó Zoltán, Szandtner Anna, Tóth Simon Ferenc, Vicei Zsolt és még sokan mások

"Szenzációs fejleménye a magyar színházi életnek, a legújabb, a legtöbb, a legeredetibb, a leghihetetlenebb! A Szputnyik Hajózási Társaság Modern Színházi-és Viselkedéskutató Intézet ööö Labor- nemcsupán színház: kultúrközpont, kutatóbázis, kísérleti telep, illegális léleklerakóhely. Vasérc doboz."

Bodó Viktor új társulata májusban mutatta be a MU Színházban Gogol: Holt lelkek - Tokhal vonóval című darabját. Ezúttal a színház Évadzárójára készülnek - egészen biztosan valami sajátságos - produkcióval.


Az esten sor kerül a III. nemzetközi MONOTÁNC fesztivál díjátadó ünnepségére is.

A nálunk dolgozó művészek nevében is - köszönjük mindenkinek, aki ebben az évadban is érdeklődéssel kísérte, látogatta előadásainkat, és mindenkinek, aki munkájával segítette, baráti hozzáállásával támogatta munkánkat !

A MU Színház munkatársai


 

süti beállítások módosítása