Táncrobbanás

Mindössze pár nappal a Margit nap után, június 14-én újító kezdeményezéssel rukkol elõ a Margitszigeti Szabadtéri Színpad. A Táncrobbanás címû produkcióban a klasszikus balett, az ír tánc, és a ritmikus sportgimnasztika minden tudása egyesül egy nagyszabású, több mint százfõs, látványos show-mûsorban.

A Magyar Állami Operaház és a Budapest Balett legnagyobb balett művészei mellett fellép az ír sztepp tánc gyönyörű álló csillaga is, a Cathrine Gallagher is. A tánc sztárjai mellett a ritmikus sportgimnasztika profi versenyzői is színre lépnek, és 120 növendék hattól tizennyolc éves korig és Magyarország bajnoka Vass Dóra is.

Ritka alkalom, hogy a közönség bepillanthasson a tánc, a mozgás világának kulisszatitkaiba, a mozdulat születésének szülőszoba-titkaiba. Mindez látványos kiállításban, tükrökkel, fénnyel és pompával és Csajkovszkij  a Hattyúk tava zenéjének jazz átiratában. Az est fiatal sztárvendége Kovácsovics Fruzsina lesz! A Táncrobbanás nem csak egy esti program, hanem egy életérzés, egy üzenet mindazoknak, akiket a tánc varázslatos világa rabul ejtett.


Kovácsovics Fruzsina

-------------
Táncrobbanás
Margitszigeti Szabadtéri Színpad
június 14. 20:00

Forrás: Szabad Tér Színház

süti beállítások módosítása