Etika

Szepesi Kriszta nem koreográfus. Szepesi Kriszta kritikus. Most mégis - ó milyen csodálatos -  koreografált. Egy táncot az általa nem nagyon szeretett TÁP színház egyik elõadásának, a Táp Travi Vari egy betétszámához.
Szepesi Kriszta nem koreográfus. Szepesi Kriszta kritikus. Így hát hivatásának megfelelõen kritikát is írt. Az általa nem oly nagyon szeretett TÁP Színház egyik elõadásáról a Táp Travi Variról amit szintén nem nagyon szeretett (lsd. lenn - szerk.).


Jelenet a TÁP Színház TÁp Travi Vari c. előadadásából
(fotó: Jackel Barbara)

Kivéve néhány betétszámot amik közül egyet külön ki is emelt. Ennek a betétszámnak a koreográfiáját, ó mily csodálatos; egy a szakmáját és hivatását tekintve nem is koreográfus készített: Szepesi Kriszta. A kritikus, ("ami ugye rengeteg ostoba ellentmondást rejt magában egyébként"). Ah milyen örömet érezhetett a kezdő koreográfus mikor kézhez vette az újságot és koreográfusi pályájának szárnybontogatásairól kiváló, dicsérő kritikát olvashatott. "Lehet, hogy folytatom, úgy látszik megéri" - gondolhatta. De  lehet, hogy csak  titkon a TÁP Minden Rossz Varieték kínos, "magunkat égetjük" sorozat kritikusi szekciójának megalapítását tervezi? Örömmel látjuk! Csak itt mi a nevünkkel is nyíltan vállaljuk kínos önégetéseinket!

Vajdai Vilmos

Kapcsolodó anyagok:
Fotógaléria a Táp Travi Vari c. előadásról
- TÁP Színház: Táp Travi Vari - Pesti Műsor, 2008. május 21.

•  Kelletlen reakció - Szepesi Krisztina tollából

 

süti beállítások módosítása