Több állást hirdet

A tatbányai Jászai Mari Színház munkatársakat keres az alábbi pozíciókra: közönségszervezési csoportvezetõ, színpadmester, fõvilágosító.

A meghirdetett állások:

Közönségszervezési csoportvezető, akinek munkája elsősorban: a színház programjában szereplő előadásokra - a szervezési állománycsoport munkatársaival - bérletes és jegyes nézőket szervez. Rövid és hosszú távú tervet készít a színházlátogatók körének bővítésére. A színházszakmai igazgató helyettes utasításai alapján összehangolja a szervezési állománycsoport munkáját, felügyeli gazdaságos működését, meghatározza a feladatokat és ellenőrzi azok végrehajtását. Gondoskodik a bérletajánlók, a havi programok, az előadások ajánlói - elektronikus levelezés, szórólapok és plakátok útján történő - terjesztéséről. A színházlátogatók adatbázisának bővítése.
Jelentkezési határidő: 2008. június 28.

Részletek itt: http://szinhaz.blog.hu/media/image/2008-06-12/11857967/kozszervvezpalyazat.doc

Színpadmester, akinek munkája elsősorban: önálló munkaköri egység (díszítők) munkájának irányítása, színpadtechnikai gépészet gyakorlati színtű felelősségteljes használata, színpadi munkavégzések teljes körű felügyelete.
Jelentkezési határidő: 2008. július 14.

Részletek itt: http://szinhaz.blog.hu/media/image/2008-06-12/11857967/szinpadmesterpalyazat.doc

Fővilágosító, akinek munkája elsősorban: önálló munkaköri egység (világosítók) munkájának irányítása, világítástechnikai eszközpark gyakorlati szintű felelősségteljes használata, világítástechnikai feladatok teljes körű felügyelete.
Jelentkezési határidő: 2008. július 14.

Részletek itt: http://szinhaz.blog.hu/media/image/2008-06-12/11857967/fovilagositopalyazat.doc

A meghirdetett pályázatok részletei (a jelentkezés feltételei, illetmény és juttatások, benyújtandó iratok és igazolások, stb.) a www.jaszaimariszinhaz.hu vagy 2008. június 16-tól a www.kozigallas.gov.hu oldalakon is olvashatók.

Jászai Mari Színház, Tatabánya

süti beállítások módosítása