Bűvészetek Völgye 2008.

2008. június 15-én, vasárnap éjfélkor elindult a Mûvészetek Völgye Fesztivál új honlapja. A legfõbb újdonság, hogy a rendszer fejlesztõi, dizájnerei és az ötletgazdák komoly erõfeszítéseket tettek a közösségi profil kialakítására. A tartalmi szolgáltatáson túl az új honlap az interaktív kapcsolattartást segíti.


Kattintson a képre az új honlap megtekintéséhez!


Kedves Völgy-Barátok és Színházrajongók!

Szeretnénk a közel tízezer főnyi aktív online-os Völgytagot bevonni az előkészületekbe. Ezért is találtok különféle kérdőíveket az oldalon (például: Önkéntes VölgyMunkások és Fellépők jelentkezési lapjait).

Rövidesen a VölgyKözösség menüpont alatt (az általunk felrakott anyagok mellett) Nektek is megadatik, hogy feltegyétek saját írásaitokat, videó- és fotógalériátokat. A tavalyihoz hasonlóan jól működő virtuális Programkereső pedig július elejére készül el. Hosszú távon megvalósítjuk az online-fizetési lehetőség bevezetését, a VölgyEllátót (a szakértőink dolgoznak rajta), illetve késő ősszel erről az oldalról indítjuk majd a VölgyFoglaló nevezetű játékunkat.

Kiemelt terveink között az szerepel, hogy az oldal egész évben működjék, és kiinduló pontja legyen a Völgylátogatóknak, megismertesse veletek a Völgyfellépőket és olyan témákat fogjon egybe, amilyen a Zöldek által képviselt közösségtudatos létezés, a kultúra és a mindennapi életünk összefonódása.

Ehhez persze hosszútávon egy jól működő szerkesztőségre is szükség lesz. Reményeim szerint eljön az idő, amikor azt mondják: a Völgyön kívül is van élet, de ez az élet elképzelhetetlen e nélkül a honlap nélkül!

Herner Dániel felelős szerkesztő szavai szerint most a leglényegesebb feladat visszanyerni MártaIstván fesztig völgyáldását!

Úgy legyen, ha csak ennyi a kihívás, akkor megfelelünk neki, de itt másról van szó: egy új alapokon elindított honlapról, amely egész éves aktivitást és különleges helyet kíván magának. Jó munkát mindannyiunknak és jó böngészést Nektek!

PappErvin netkoord.
Művészetek Völgye Fesztivál

süti beállítások módosítása