Musical Est!

2008 egyik szép júniusi napján jött az ötlet, egy kimerült próba után, Bednai Natália, Kertész Zsófia és Kósa Dénes fejébõl, mi lenne, ha Budapesten Musical Estet tartanának. A helyszín adott volt, mivel Natália az Akácos Udvarban szokott Beszélgetõ show-kat rendezni. A fellépõ mûvészek neve sem volt kérdéses Egyházi Géza és Szemenyei János is jó barátja a társaságnak.

Egyházi Gézáról elmondható, hogy fantasztikus hangjával esténkét a Magyar Színházban, nem csak a nők szívét ejti rabul, de még egy egész vámpír csapatott is elvezet. Míg Szemenyei János a Zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház vezető színésze, aki ugyancsak megdobogtatja a lányok szívét, nem csak kiváló hangjával, remek színpadi képességével, de fantasztikus zeneszerzői képességei is említésre méltóak.

A szervezőkről tudni illik, hogy Bednai Natália a Madách Színház színésze 2000 óta. Ezen kívül Színész Beszélgető show-kat rendez, és számos operett - musical koncertet indít útjára az ország több pontján. Kósa Dénes gyermek korát a színpadon töltötte. Számos színházban játszott többek között a Madách Színházban, Operett Színházban a régi Rock Színházban és még sorolhatnánk. Jelenleg tanul, és mellette fellépéseket vállal. Kertész Zsófia ugyancsak gyermek éveit töltötte el a színház közelében. Színészi képességeit az iskolában élte ki. Jelenleg tanul, fellépésekre és hangképzésre jár szabadidejében.


Bednai Natália


Úgy gondolják, hogy ez a Musical Est! rendszeres kikapcsolódás lenne a nézők, és a szervezők részére is. Szeretnék, ha az ország számos pontján színpadra állíthatnák Musical Est! című rendezvényüket, természetesen mindig más-más művészvendégek társaságában. Kibővülve akár operettel, táncdallal, vagy amit éppen kitalálnak.

Az első Musical Est! című rendezvény július 18-án kerül megrendezésre 19 órai kezdettel. Jegyek még rendelhetők a musical.est@freemail.hu - n vagy a 0630/359-5885-ös telefonszámon.

 

Jegyárak: 2.500Ft, 2.000Ft, 1.500Ft, 1.000Ft

süti beállítások módosítása