Prizma évadnyitó

A Prizma Színház idei évadnyitó eseménye a Függetlenek Éjszakája címû rendezvényen való részvéttel kezdõdik, szobaton, este fél kilenctõl. A programok ingyenesek.

PROGRAM
Prizma Színház- Függetlenek Éjszakája
Szeptember 20. (szombat)

20:30h
Keserű Imre interaktív néző-tréningje
"Ti vagytok a közönség. Sokaság. Ültök, néztek, hallgattok. Egyelőre. Engem Jézus, Allah, Buddha és Krisna bízott meg azzal, hogy levezessem a metamorfózist.
Hogy a közönségből, belőletek itt és most legyen közösség, saját kultúrával bíró nép, együtt lélegző organizmus. Ez lesz a mi törzsünk.
A Törzs. Másfél óránk van. Kezdjünk hozzá."
 
22:30h
Üres Tér Társulat
Egressy Zoltán drámája nyomán: BALESET
A Társulat célja egy olyan kísérleti előadás létrehozása, amely Egressy Zoltán Baleset című művének feldolgozására épül. A darab a mai magyar drámairodalom egyik markáns műve, amely egy 23 éves szerelmes nő elméjében zajló, tudatalatti folyamatokat tükröző álom. A darab keretét Eszter és leendő férje, Laci végzetes balesete alkotja.
Ebben az álomban nagy hangsúlyt kapnak a szerelem és a gyász pszichológiája közötti párhuzamok.
 
00:00h
Nádas Péter: Temetés
Erdős Anna Sára és Boross Martin előadása
Nádas Péter drámájának két szereplője, a Színész és a Színésznő a (színházi) létük végével való szembesülést követően minden erejükkel az elkerülhetetlen tény leplezésén fáradoznak. Lehetőségeik száma látszólag végtelen, ám a díszletek és kellékek nélküli térben csak testükre, hangjukra, egymásra, emlékezetükre, és a mindent betöltő hiányra támaszkodhatnak.

Prizma Színház - Alternatív Közgazdasági Gimnázium
1035 Budapest, Raktár utca 1.

Megközelíthetőség:
A 9-109-es, 206-os (csak hétköznapokon közlekedik), illetve 86-os busz Raktár utcai megállója közvetlen az épület mellett található, a Flórián tértől egy percre.
Bejárat a Szentendrei út felől!

süti beállítások módosítása