Jövőre veled ugyanitt 1.

Doris, boldog házasságban élõ asszony, a kaliforniai Oakland-bõl. George, nõs könyvelõ, New Jersey-bõl. A férfi és a nõ véletlenül fut össze egy kaliforniai tengerparti fogadóban, ahová Doris egy vallási közösséghez, míg George egy üzleti partneréhez érkezik. Találkozásuk másnapján arra ébrednek, hogy egymás karjaiban töltötték az éjszakát.

Mindkettejükkel először fordult ez elő, ám ettől a pillanattól fogva nem utoljára. Különös szerelmi kapcsolat kezdődik kettejük között, melynek lényege, hogy évente egyszer ugyanabban az időpontban, ugyanott egy kellemes hétvégét töltenek együtt. Azután mindketten mennek a dolgukra. De vajon meddig mehet ez így?
A romantikus vígjáték születése óta egyike a legnépszerűbb, a legtöbbet játszott daraboknak a világ minden pontján. Évekig futott a Brodway-n, sikeres film is készült belőle Hollywoodban.

Hazánkban először Sztankay István és Schütz Ila vitte sikerre. A nézők egy új hiteles és rendkívül szórakoztató produkciónak lehetnek tanúi, amire garancia a két főszereplő, akik már eddigi színpadi, TV-s és filmes alakításaikkal is belopták magukat a közönség szívébe.
A nagy sikerre való tekintettel idén ismét műsorára tűzi az IBS Színpad  az előadást; elsőként november 14-én, pénteken este 7 órai kezdettel.

----------------

Bernard Slade: Jövőre veled ugyanitt 1
romantikus vígjáték
Rendezte: Horváth Csaba
Szereplők: Bánfalvy Ági és Harmath Imre
Helyszín: IBS Színpad, 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
Időpont: 2008. október 14., 19.00 h

Forrás: IBS Színpad

süti beállítások módosítása