5 éves a RögvEst

Ötödik szülinapját ünnepeli vasárnap délután három és este tíz között a  Momentán Társulat interaktív rögtönzésen alapuló RögvEst címû  kreatív zenés társasjátéka. A helyszín aTársulat új játszóhelye, a városligeti Momentown.

Tizenöt éve barátok, három évadon keresztül saját tévéműsoruk volt az m1-en, ahol kamaszok problémáira improvizáltak, KEX és TEA nevű kávéházi hangulatú irodalmi felolvasóestjeiken nyolc év alatt vendégül látták a kortárs magyar irodalom színe-javát, túl vannak már a 250. előadásukon, az interaktív rögtönzésen alapuló RögvEsten. A közönség ötleteire épülő és ezért estéről estére mindig változó, kreatív zenés társasjáték születésnapját már saját színházukban ünneplik meg. A Dürer-kertből nyíló Momentown ad otthont a november 9-én délután háromtól este tízig tartó maratoni improvizációnak. 
Ez van Momentán.

1. RögvEst: 15.00 - 16.00
szünet

2. RögvEst: 16.30 - 17.30
szünet

3. RögvEst: 18.00 - 19.00
szünet

4. RögvEst: 19.30 - 20.30
szünet

5. RögvEst: 21.00 - 22.00

Interaktív, improvizációs színházi játék a közönség ötletei alapján. Célunk a szórakoztatás és a nézők kreativitásának, fantáziájának felcsigázása.

Elég, ha hozol egy tárgyat, mondasz egy helyszínt vagy egy foglalkozást, netalántán mutatsz egy mozdulatot és mi már játszunk is tovább.

Dobd el az agyad! Kis bátorság és néhány ötlet.

Mottónk: Mi sem tudjuk, mit teszünk 5 perc múlva.

Túl vagyunk a 250. előadáson. Még nem láttad?!

Boldoghy Borbála, Harsányi Bence, Kiskovács Attila, Molnár Levente, Nemes Takách Kata, Simonyi Balázs, Tóth Barnabás, Várady Zsuzsi éééés a zongoránál: Pirisi Laci.

Forrás: Momentán Színház

süti beállítások módosítása