Szilveszter az Operában

Miklósa Erika, mint a Szilveszter éjszaka királynõje, 4 ifjúval éjszakázik majd ezen a mámoros estén az Operaházban. Négy sármos és tehetséges énekes és egy díva együtt a színpadon.

Míg Miklósa az egyik legszebb díva, addig a négy operaénekes a legjobb férfi kategóriában tündököl. Ők öten a szilveszteri bál sztárjai, akik már a legnagyobb operaházak ünnepelt művészei. Brickner Szabolcs, Fekete Attila, Bretz Gábor és Cser Krisztián azok közé a tehetséges operaénekesek közé tartoznak, akik nem csak hazánkat hódították meg csodás hangjukkal és sármos külsejükkel, hanem Európa szerte, sőt világszerte lenyűgözik a közönséget!

Brickner Szabolcs nyerte a világ egyik legtekintélyesebb komolyzenei seregszemléjét, és ezzel magáénak tudhatja az Erzsébet királyné verseny fődíját. Cser Krisztián jelenleg az Operaházban játszik és énekel a Fidelio, az Elektra és a Pomádé király új ruhája című előadásokban. Bretz Gábor hazánk egyik legsármosabb és legtehetségesebb basszistája, a fiatal énekes már többször bizonyított Milánóban és Sydney-ben debütált a Don Giovanni főhőseként. Fekete Attila a jóképű tenor a fiatal magyar énekes-nemzedék egyik legjelentősebb képviselőjeként van számon tartva, számtalan remek szereppel a háta mögött.

A csodálatos Ybl Palota, Európa egyik legszebb operaháza december 31-én varázslatos környezetben, nemzetközileg ismert hazai sztárokkal várja a közönséget. A gálakoncerten az Operaház fiatal művészeinek közreműködésével, Miklósa Erika, a báli éjszaka királynője felejthetetlen élményben részesíti a közönséget. Népszerű részletek, kettősök csendülnek fel A denevér, A víg özvegy, A cigánybáró, A csárdáskirálynő és más híres operettekből. 

Mámoros éjszaka ez, ahol a szerelem, az ital, a gasztronómia is főszerephez jut. A szilveszteri menüt a Gundel Étterem szervírozza, a bódító koktélokat hazai mixer világbajnokunk, Lajsz András keveri. Vacsora alatt a színpadon Sway versenytánc-show, az ünnepi menü elfogyasztása után, a Nagybüfében a Patrizio Baeza Band forró latin és jazz ritmusokkal, az Operaház színpadán táncolókat, a pezsdítő dallamokat játszó Netti és a Hollander Band várja. 

A bál házigazdái: Keveházi Krisztina az Operaház balerinája és Csonka András műsorvezető.

Forrás: Magyar Állami Operaház

süti beállítások módosítása