Partika a Nyugati Teátrumban

A Krétakör SzínészTáncZenekar lemezbemutató koncertje látható Budapest új befogadó színházában, a Nyugati Teátrumban (Teréz krt. 62.)Partika címmel. Balkáni-sanzonos-rapes-balladás-polkás-punkos buli a pestiesti jelmezeivel és jeleneteivel egy magányos férfi és egy pesti taxisofõr éjszakai ámokfutásáról.

Egy negyven körüli, magányosnak tűnő férfi késő este beszáll egy budapesti taxiba, hogy elfelejtse magát egy éjszakára. Pepe, a taxisofőr vezeti át a túlsó partra. Ott találkozik egy fuldokló nővel, aki egy bizonyos Imrétől gyereket szeretne, egy székely gengszterrapperrel, egy büszke kövér nővel, két Brigitte Bardot-dublőzzel, Zoltánnal, a hajdani trolibusz-vezetővel a Moszkva térről, egy elveszett nővel a 6-os villamosról, egy sötét öltönyös német-roma zenésszel, guminőkkel, járműruhába öltözött nagyszerű amatőrzenészekkel, stb...Elképzelhető, hogy az utazás egy idő után egy ukrán polka-punk partika szintjére emelkedik és emberünknek sikerül kiütnie magát.
Öltözzetek fel rendesen! 

Krétakör SzínészTáncZenekar: Partika

Közreműködik:
Bánki Gergely, Darvas Kristóf, Katona László, Láng Annamária, Péterfy Bori, Sárosdi Lilla, Werner Tilo, Csákányi Eszter, Gyabronka József, Rába Roland, Scherer Péter

Jelmez: Nagy Fruzsina 

Az előadás Budapest új befogadó színházában, a Nyugati Teátrumban lesz (1066 Budapest, Teréz krt. 62.) december 1-én, hétfőn, 19:30 órakor.

Jegyinformáció:
Nyugati Teátrum Jegyiroda (1066 Budapest, Teréz krt. 62. nyitva: 10-18-ig, telefon: 3730671 valamint az ismert jegyirodákban és on-line: www.jegy.hu

Jegyárak:
Diákoknak: 2900 Ft
Teljes áron: 3200 Ft

Fotó: Tóth Simon Ferenc
Forrás:
Nyugati Teátrum

süti beállítások módosítása