Christine Elmo

Ann Liv Young I love you (how ugly are you with your clothes off) egy magányos szóló tükrök társaságában, a test, a hang és a szöveg találkozásáról.

 

Christine Elmo

Christine Elmo 1984-ben, New Jerseyben született és Kentuckyban nevelkedett fel. 21 éve táncol. Az első 17 évében csak balettet tanult a Lexington Ballet, Hartford Ballet, és a Walnut Hill Társulatokban. 2000-től a National Society of Arts and Letters - hez szerződött. A Csipkerózsika és A szilfidek feldolgozásáért díjat is kapott.
Christine tanulmányait a SUNY Purchase-en (New York-i Egyetem) végezte. 2005-ben szerzett diplomát, és jelenleg óraadó tanárként dolgozik ott. Kurzusának a címe: Bachelor's in Fine Arts in Dance Performance. Tanára többek között Neil Greenberg volt, akinek tanítása átformálta a művészetről alkotott addigi véleményét.
2005 óta Brooklynban él és dolgozik. Amióta a városban lakik élete kétfelé szakadt. Egyrészről 10 európai országban és Törökországban lép fel mint vendégművész és mellette New Yorkban állandó repertoára van ezen kívül rendszeresen Brooklynban, Manhattanben és Minneapolisban is tevékenykedik.
Előadást, filmet és zenét készített többek között Daniel Carterrel, Nancy Garciával, Charlotte Gibbons-szal, Neil Greenberggel, Miguel Gutierrezzel, Peter Hansonnal, Juliana May-jel, Johanna S. Meyerrel, Jennifer Monsonnal, Leah Morrisonnal, Jillian Penaval, és Jacob Wick-kel.
Juliana May-jel 2006-ban való produkciójában nyújtott alakításáért a The New Yorker-től a találó"erőmű." nevet kapta.

--------------------

CHRISTINE ELMO
ANN LIV YOUNG I LOVE YOU
(HOW UGLY ARE YOU WITH YOUR CLOTHES OFF)
Írta, rendezte: Christine Elmo
zeneszerző: Christine Elmo
tánc: Christine Elmo
Az előadás 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Előadás időpontok:
2009. január 13. 20h - Magyarországi ősbemutató 
2009. január 14. 20h
Helyszín: Sirály

 

Forrás: Sirály

süti beállítások módosítása