Theatre503 - London

A londoni Theatre503  bejelentette tavaszi mûsorát. A 2008-ban ismételten Peter Brook Empty Space Awardra jelölt színház a múlt évben 300%-kal növelte a nézõinek számát.

Január 27-én mutatták be Fraser Grace új, február 21-ig látható The Lifesavers című darabját Paul Robinson rendezésében. A szórakoztató thriller egy olyan önpusztító társadalomról szól, amelyben az élet fenntartásáért a gyerekeket elveszik a szüleiktől, és a szenátus neveli fel őket saját védelmük érdekében.
Március 2-től 28-ig játsszák Jane Brodie Hallelujah című komédiáját egy angol nő, egy ír nő és egy ingatlanügynök összezártságáról egy lerobbant hotelben, ahol a TV csak egy csatornát fog, az ablakok nem nyílnak, és egyiküknek sincs pénze a minibárra (rendező: Gemma Fairlie).
Április 14-től május 9-ig lesz műsoron Orlando Wells anarchisztikus és váratlan fordulatokkal teli darabja, a Tin Horizon Phoebe Barran rendezésében. Vlagyimirnek gondjai vannak. A szolgálók nem figyelnek rá, az exnője vissza akar jönni hozzá, kitömött állat üzlete felkeltette a rendőrség érdeklődését, sőt az se kizárt, hogy a Messiás mindjárt beállít hozzá reggelire.

Forrás: ITI Magyar Központ

süti beállítások módosítása