Háztűznéző

2009. március 6-án, pénteken mutatja be a Magyar Színház társulata Gogol: HÁZTÛZNÉZÕ címû "egészen valószínûtlen történetét" CSISZÁR IMRE rendezésében. Az elõadás "fantasztikus realizmusa"  már-már az abszurditásig elrajzolt, kiváló alakításokat eredményezett. A rendkívül hálás szerepeket GREGOR BERNADETT, FILLÁR ISTVÁN, HÁMORI ILDIKÓ, BEDE FAZEKAS SZABOLCS, CSOMOR CSILLA, ÕZE ÁRON, IFJ. JÁSZAI LÁSZLÓ, SIPOS IMRE, SZÛCS SÁNDOR, GYÜRKI ISTVÁN színmûvészek játsszák nagy kedvvel.

Fillár István, Hámori Ildikó

Bede Fazekas Szabolcs, Fillár István, Bánfi Kata
Gregor Bernadett, Hámori Ildikó

Gregor Bernadett
Gregor Bernadett, Csomor Csilla, Bede Fazekas Szabolcs
Az előadás rendezője, CSISZÁR IMRE szerint: "Roppant egyszerű az alapszituáció: van egy férfi, aki úgy érzi, hogy lassan elmúlik felette az idő, tehát itt az ideje, hogy megházasodjon. Van egy nő, aki szeretne férjhez menni, és úgy érzi, hogy erre az a legalkalmasabb, ha a házasságközvetítőn keresztül beszerzett kérőket megméreti, s közülük választ. Igenám, de amennyire működik bennük a házasság utáni vágy, annyira félnek is a változástól, amit az életükbe fog hozni. Ha ez a két érzés egyszerre van jelen valakiben, azt jelenti, hogy nem mer változtatni az addigi életén.

Mondhatjuk tehát, hogy a boldogság utáni vágy kergetéséről, elérésének lehetetlenségéről szól a darab, vagy - ami sokkal inkább jellemző a mi kis életünkre itt Magyarországon -, a változtatástól való félelmeinkről..."
Tovább>>

Hámori Ildikó

Hámori Ildikó, Gregor Bernadett, Csomor Csilla, Ifj. Jászai László, Fillár István, Bede Fazekas Szabolcs, Sipos Imre, Őze Áron

Ifj. Jászai László, Őze Áron

Sipos Imre, Őze Áron
Gregor Bernadett


>>Szereposztás, tájékoztató és további képek az előadásról<<


Fotók:
Korniss Péter

süti beállítások módosítása