Momentán Házimozi

Részt vennél egy izgalmasan szerteágazó sztoriban a Kaland Játék Kockázat könyvek mintájára?  Beleszólnál egy fõhõs életének, sorsfordító pillanatainak alakításába?

Ki ne szeretne kényelmesen leülni, és végig izgulni egy jó akciófilmet (talán), félve elaludni egy horror után (nem), vagy szerelmesen összebújni egy romantikus történet alatt (igen)? A filmek nem mindig úgy alakulnak, ahogy Te szeretnéd. Most viszont itt az alkalom, hogy te is részese legyél egy ütős sztori születésének, és hozzátedd a legjobb ötleteidet.
A játékosok kreatív fantáziájának puzzle-darabjai és a közönség javaslatai - a szerencsét és a véletlent is segítségül hívva - egyetlen nagy történetté kovácsolódnak össze. Majd az első felvonásban megelevenedő történet mozaikjaiból a második felvonásban új sztori kerekedik.
 
Hogy vidám lesz vagy szomorú, drámai vagy akciódús, romantikus vagy ijesztő, kétszereplős kamaradarab vagy egy nyüzsgő történelmi tabló, testközeli hiperrealista teleregény vagy éppen egy nagyívű hollywoodi történet?
Honnan tudhatnánk, hiszen azt sem tudjuk, mit teszünk 5 perc múlva.
Ez a Momentán Házimozi, felvonásonként egy-egy hosszú és kacskaringós történet a közönség ötletei és szavazatai alapján.
Játsszák: Boldoghy Borbála, Harsányi Bence, Kiskovács Attila, Molnár Levente, Nemes Takách Kata, Simonyi Balázs, Tóth Barnabás, Várady Zsuzsi éééés a zongoránál: Pirisi László

Házimozi - interaktív FilmSzínház
2009. március 25. 19:00, Momentown
(1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)

Forrás: Momentán Társulat
Fotó: Ránki Dániel

süti beállítások módosítása