Színházi Világnap-Bárka

A Bárka Színház március 27-én, 17.45-kor sajtótájékoztatót tart, ahol Seress Zoltán igazgató röviden ismerteti a jövõ évad új bemutatóit. A találkozón zenei programmal kedveskednek a résztvevõknek, majd Kálid Artúr színmûvész felolvassa a Színházi Világnapi üzenetet.

Bárka Színház
Színházi világnapi program
2009.március 27. péntek


NYITOTT NAP A BÁRKA SZÍNHÁZBAN

10.00 Drámapedagógiai foglalkozás középiskolásoknak Vidovszky Györggyel (Stúdió)

12.00 Fedélzeti kávéház - vetítések előadásainkból, kulisszajárás - színház bejárás, társasjátékok színészeinkkel

14.00 Gyerekprogramok és foglalkozások a színház színészeinek vezetésével: bábkészítés, játszóház, arcfestés, színjátszás, kézműves foglalkozás (Kávézó)

16.00 Szövegelés - humoros improvizáció a színház gyerekszínészeivel és a közönséggel, műsorvezetők: Varga Anikó és Kardos Róbert színművészek - játék az "Istentelen ifjúság", "A Legyek Ura", "Az iskola a határon", "Pál utcai fiúk" c. darabokkal (Kávézó)

- a résztvevők között kisorsolunk egy páros szabadbérletet a 2009/10-es évadra

• 17.45 Sajtó- és közönségtalálkozó - Seress Zoltán ismerteti röviden a 2009/10-es évad bemutatóit + zenei program meglepetésvendéggel

Kálid Artúr felolvassa a Színházi Világnapi Üzenetet

19.00 Tengeren c. előadás (Stúdió)

22.00 Össztánc - élő zene és Fóti Zsófia táncos (Piaf Piaf) vezetésével tánc-játék a Bárka színészeivel és munkatársaival (Vívóterem)
- a résztvevők között kisorsolunk egy páros szabadbérletet a 2009/10-es évadra

22.00 Színházi karaoke - vállalkozó kedvű nézőink együtt játszanak és énekelnek társulatunk színészeivel, műsorvezetők: Varga Anikó és Kardos Róbert színművészek, játék a "Piaf Piaf", "Koldusopera", "Hamlet", "Sirály", "Szentivánéji álom" c. darabokkal (Kávézó)
- a résztvevők között kisorsolunk egy páros szabadbérletet a 2009/10-es évadra

23.00-tól Tánc egész éjjel - DJ buli a színházban 
 

Egész napos programok:
Kulisszajárás - Kíváncsi, hogy milyen a színház háttere? Tekintsen be a Bárka kulisszái mögé...színészöltözők - fodrászat - kelléktár - büfé ....vezetéssel
Játékok - társasjátékok a kávézóban: marokkó, malom, Ki nevet a végén, Gazdálkodj okosan, Monopoly, kártya, dominó, sakk stb.

Forrás: Bárka Színház

süti beállítások módosítása