Szolgálati közlemény

Tisztelt Színház.hu Felhasználó!

Bizonyára Ön is észrevette, hogy a portál átalakult pár nappal ezelőtt. Reméljük, nem okoztunk nagy megrázkódtatást azzal, hogy a régi, megszokott felületet egy teljesen másmilyenre cseréltük, a szolgáltatásokat elrejtettük a lap legeldugodtabb sarkába és a fórumot elérhetetlenné tettük, illetve többször percekig elérhetetlen volt a site.

Ha ez mégis zavarná Önt, kérjük olvassa tovább ezt a cikket, hátha magyarázattal tudunk szolgálni.

under_const2


0. Internet Explorer kompatibilitás:
A Internet Explorer a legelterjedtebb browser, de használata olyan mértékben rontja az internetezés élményét, mint a zokni viselése a tusolásét. Az IE képtelen kezelni egy csomó mindent, amit az összes más böngésző tud, és ráadásul minden programozói feladat megoldására, ami egy óráig tart, érdemes rászámolni még egy óra munkaidőt, hogy a máshol már jól működő funkció IE alatt is menjen. Ezért a jókedvű programozók (is) rendre ki szokták hagyni ezt a fázist.

underconst

.
Nekünk rengeteg feladatunk van még ezzel a portállal (lásd alább). Amint készen leszünk minden egyébbel, azonnal neki fogunk állni, és IE kompatibilissá tesszük a portált (...). Abból kiindulva, hogy a színház.hu-t kilenc éve folyamatosan fejlesztjük, ez a pillanat valószínűleg nem holnap lesz. Addig, kérem tisztelettel, fogadják el tőlünk hogy oldalunk NEM kompatibilis az Internet Explorer browser egyik verziójával sem. Kérjük, kedves Internethasználó, tegye meg magának azt a szívességet, hogy letölt egy emberi fogyasztásra alkalmas böngészőt. Az alábbiakat javasoljuk:

.

ucons

1. Fórum

A fórumban rengeteg üzenet van, sokezer válasz egymásra.Az üzenetek a régi Netrix fórummotorban vannak benne, amely nem is hasonlít semmilyen  forráskódú fórumra.

Így hát kénytelenek vagyunk egy átmeneti időre a fórumot a régi motorból üzemeltetni, és majd nyáron, amikor mindenki nyaralni megy csak mi nem, akkor jól írunk neki egy kényelmes, modern fórum modult és beleillesztjük az új motorba.


2. Hiányzó, de folyamatban lévő funkciók (régen volt, most nincs de lesz):

 

underconst-page2

 

2.1  Fórum legfrissebb (az egyes pontban leírtak miatt)

2.2 Születésnapok

2.3 Időzített hírboxok (Kék Művészügynökség, Jókai Színház, Nemzeti Táncszínház, Katona Súgólyuk, Márta István Mobilfilmecskéi)

underconsthouse

3. Új funkciók amik készülnek és eddig nem voltak

3.1 Komment lehetőség

3.2 Normális nyomtatható verzió
3,3 WEb2 - userek átlal föltehető cikkek, kritikák, képek, mozgóképek, darabok, értekezések, blogok, naplók

 

lta_013


Köszönjük türelmét!

Kérjük, ha ötlete, megjegyzése, panasza, bánata, gondolata van, írjon a ceo@szinhaz.hu -ra.

Kellemes színházi élményeket kívánva,

 

üdvözlettel,

 

Herner Dániel

süti beállítások módosítása