Rob Becker: Caveman

A Debreceni Tavaszi Fesztivál programsorozatán belül hazai és külföldi neves művészek, művészcsoportok egyaránt bemutatkoznak. Április 5-én este a Kölcsey Központban a Pasión de Buena Vista zenészei és táncosai pergő, minden ízében élő kubai ritmusokat, életérzést varázsolnak a színpadra, majd április 8-án Rob Becker, Caveman című darabját láthatja a közönség.

caveman_400


Április 5-én este 8 órától a Kölcsey Központ Nagytermében a Pasión de Buena Vista társulata Debrecenbe varázsolja a kubaiak irigylésre méltó jó kedvét, a tánccal kapcsolatos már-már misztikus csodáját. Egy képzeletbeli utazás részese lehet mindenki, aki megnézi a társulat produkcióját, ahol a zene, a tánc és Kuba játssza a főszerepet.

„Mindenki álmodik Kubáról"- írta több mint 20 évvel ezelőtt Miguel Barnet híres kubai regényíró. Mai napig nem veszített semmit a varázsából a legnagyobb karib-tengeri sziget. Kuba egyben életérzés is, megfogja a látogatót a forró ritmus, a salsa, az erős színek, a fehérhomokos part, a káprázatos víz alatti világ, a cukornád ültetvények, a rum és a szivar. A Pasión de Buena Vista - utazás az Antillák gyöngyszemére. A búskomorság és a boldogság, a tánc és a zene egyedülálló egyvelegével találjuk magunkat szembe. Tiszta és eredeti kubai tűz, ritmus, mely bekúszik a bőrünk alá, álomszerű dallam és magával ragadó tánc, melyek hatására szaporábban ver a szív.

A Debreceni Tavaszi Fesztivál záróprogramja, április 8-án este 7 órától Rob Becker: Caveman című darabja. Az ősember egy átütő Broadway-komédia, egy valósághű sztori mindennapjainkból. A férfiak önmagukkal vívott harcai az örök nőhöz, Évához fűződő igen-nem ellentmondásaik elevenednek meg a színpadon, Kálloy Molnár Péter kiváló játékában.

Forrás: NetAktív

süti beállítások módosítása