Pendulum 6'

Egy film, amit csak egyetlen egyszer vetítenek. Egy film, ami akkor játszódik, amikor nézzük. Egy film a kintről, ami bent látható. Egy kínaiul beszélő, magyar feliratozású film a valóságról, amit hollandok forgatnak, előadásról előadásra újra. Egy mozi, ami konténer. Egy konténer, ami mozi. Harminc percnyi film/élmény.

bioscoop_400

 

A holland Dries Vehoeven díszlettervezői tanulmányai után egy ideig alkalmazott művészként dolgozott, míg 2002-ben úgy nem döntött, hogy saját lábára áll, és saját terveit, elképzeléseit valósítja meg. Installációi és kísérleti munkái minden szempontból határátlépők, filmet kever színházzal és képzőművészettel, tereken ível át és tereket fog össze.

A the large movement (de grote beweging), amely eredetileg az egyik legnagyobb holland fesztivál, a 2006-os Theaterfestival Boulevard megrendelésére készült, tükröt tart nekünk, szembesít minket mindazzal, amit nem látunk, nem veszünk észre. Megmutatja, hogy annak a valóságnak, amelyben mozgunk, csak egy töredékét észleljük.

pendulum_logo_eng_webre_kicsi

 

---------------------

NINCS LEHETETLEN Holland Kultfeszt keretében a Trafó bemutatja:
Dries Verhoeven (NL): the large movement / helyszínspecifikus előadás

Rendező: Dries VERHOEVEN
Technikai munkatársak: Sylvain VRIENS & Het WERK

Előadás időpontok: 2009. április 23-25. (Cs-Szo) - 15h, 16h, 17h, 18h / 23-25 April 2009, daily at 3, 4, 5 and 6 pmŰ
Helyszín: Moszkva tér

Jegyár: 23-24-én: 500 Ft / 25-én: 700 Ft

A program időtartama: 35'
Kínai nyelven, magyar feliratozással, kivéve április 23-án (Cs) 17 és április 25-én (Szo) 16 órakor, amikor angol feliratozással vetítjük a filmet.
Előzetes bejelentkezés a verhoeven@trafo.hu címen ajánlott.
Minden előadás/vetítés előtt találkozó a Postapalota előtti Várbusz megállójában 10 perccel kezdés előtt!

Forrás: Pendulum -Trafó

süti beállítások módosítása