Pintér Béla és Társulata

Az egy hónapos turné első állomása Lille. Május 5-én és 6-án a Theatre du Nord-ban a Lille 3000 Europe XXL rendezvénysorozat East Winds programjának keretében a Korcsula című előadás vendégszerepel.

demon151

Május 11-én Rijekában az International Small Scene Festival meghívására érkezik a Gyévuska című előadás. A társulat korábban a Kórház- Bakony című produkcióval elnyerte a legjobb dramaturgia díját a horvát rendezvényen.

Május 16-án és 17-én a Grand Theatre de Dijon-ban a Parasztoperát a 2008-as párizsi őszi fesztivál után újból francia közönség látja.

 

demon027

Május 20-22-ig A Démon Gyermekei című produkció Nancy-ban vendégszerepel. A nemzetközi színházi fesztiválon korábban a Parasztopera és a Korcsula már nagy sikert aratott.

A társulat fennállása óta először átlépi az Atlanti-óceánt, és a montréali Festival Transamériques-en mutatkozik be a kanadai közönség előtt a Parasztoperával május 29 és 31-e között.

demon204

 

A májusi turnét hamarosan amerikai vendégszereplés követi, július 21. és 26. között a Parasztopera a New York-i Magyar Évad keretein belül hét alkalommal lesz látható a Lincoln Center-ben.

demon088

 

Forrás: Pintér Béla és Társulata

süti beállítások módosítása