A torta

Három pályakezdő színész különleges válasza az őket körülvevő világra. Három kaposvári végzős színész bizarr élményre csábít. A főiskola sötét próbatermeit egy 12nm-es fővárosi garzonra cserélték. Engedj a kísértésnek!

atorta

 

Az előadás gerincét olyan események és azok feldolgozása képezi, melyeket főiskolai éveink alatt éltek át. Mihez kezd 2009-ben egy frissen végzett diplomás színész? Van-e különbség játék és valóság között? Vagy mi a színház? Hol kezdődik és meddig tart? Az előadás mikroközelségből vizsgálja a színészt, mint embert és az embert, mint színész. Egy család rekonstrukciója, annak szövevényes és kusza, de néhol szórakoztató viszonyaival, átélve egy gyermek felnőtté érését.

A torta

Színészek:
Kiss-Végh Emőke, Ördög Tamás és Varga Balázs

Az előadás időpontjai:
2009. május 21. - csütörtök: 19:30 és 22:00
2009. május 22. - péntek: 19:30 és 22:00

Az előadás helyszíne: 1065 Budapest Podmaniczky utca

FONTOS! A hely korlátozott befogadó képessége miatt előzetes bejelentkezés szükséges az atorta@windowslive.com e-mail címen. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudják elfogadni, ezért kérjük részvételi szándékukat mihamarabb jelezzék. A sikeres regisztrációt visszaigazoló levél egyben belépőként is szolgál és minden további információt (a pontos helyszínről) tartalmaz.

 

Forrás: Garzonszínház

süti beállítások módosítása