Nyári Színházi Esték

Június 18-án a Debreceni Nyári Színházi Esték rendezvénysorozattal Debrecenben is elkezdődik a nyár és a nyári programok nyújtotta gazdag kikapcsolódási lehetőségek sokasága. Felhőtlen szórakozást és vidám kacagást garantál az az 5 kiváló sikerdarab, amely 12 estén át szórakoztatja a színházkedvelő közönséget.

tanitokepzo_foiskola

 

Woody Allen Central Park West című vígjátékával veszi kezdetét a közel egy hónapig tartó nyár esti vidám hangulat. Woody Allen neve nem ismeretlen a magyar közönség előtt, neve garancia a felszabadult vidámságra, a könnyed kikapcsolódásra. Hihetetlen ötletgazdagságával, ragyogó színpadismeretével és remekül megírt figuráival elkápráztatja a publikumot. A Central Park West című vígjáték is fergeteges síkért ígér, hiszen olyan nagyságok mint Básti Juli, Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, Puskás Tamás, Radnay Csilla teszik emlékezetessé a darabot.


Central Park West
Mozgóképes ajánló

 

Az előadást 3 estén át, június 18-án, 19-én és 20-án láthatja a közönség a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola udvarán, 20.30 órától (esőnap: június 21-én).

A további hétvégékre is garantált a jókedv, hiszen Heltai Jenő, Ray Cooney, Neil Simon, Ken Ludwig egy-egy darabját láthatják a színház kedvelői. A nézők pedig olyan színésznagyságok tehetségében gyönyörködhetnek, mint Koncz Gábor, Nyertes Zsuzsa, Gregor Bernadett, Gesztesi Károly, Fehér Anna, Pásztor Erzsi, Kökényessy Ági, Szerednyei Béla, Mikó István, Nemcsák Károly és még sokan mások.

Az idei év újítása a helyre szóló bérlet és jegy konstrukció. Tavaly közel nyolcezren látták a kedvelt, könnyed darabokat, az idei repertoár bizonyára emelni fogja a nézők számát.

 

Jegyek az ismert jegyirodákban kaphatók (Tourinform, Apolló mozi, Kölcsey Központ, Főnix Csarnok és az interticket hálózatában. Újdonság ettől az évtől korlátozott számban rendelkezésre álló helyre szóló jegyek és bérletek árusítása. A bérletek csak a Kölcsey Központ jegypénztárában kaphatók.

 

 

süti beállítások módosítása