Évadzáró az Új Színházban

Az Új Színház június 3-án, szerda este a szomszédos lakatlan romház udvarán (VI. Paulay Ede u. 33.) búcsúztatja a 2008-09-es évadját. Bográcsban főtt paprikás krumplival és hideg limonádéval várnak mindenkit.

ujszinhaz

 

A performance-jellegű összejövetel este 18 órától bérletárusítással egybekötött közönségtalálkozóval kezdődik az erre az alkalomra különböző díszletelemekkel, hangulatos romkorcsmának berendezett területen.

Az érdeklődők este 20 óráig személyesen is találkozhatnak a társulat népszerű művészeivel - többek között Gáspár Sándorral, Tordai Terivel, Bánsági Ildikóval, Pokorny Liával, Takács Katival -, s tőlük vehetik át a jövő évadra szóló bérleteiket. A vásárlók tombolajegyet is kapnak. Emellett bárki leülhet a színészekkel (vagy az ügyvezetés tagjaival) társasjátékozni, közösen fényképezkedhetnek, dedikálhatják az új bérleteket vagy más erekélyéiket, de például pingpongban is összemérhetik tudásukat. A közönségtalálkozó ideje alatt ideiglenesen üzemelő rommoziban Márta István igazgató mobiltelefonjával készített filmecskéi peregnek.

A közönségtalálkozót egy rövid évadértékelés, majd látványos fényeffektusokkal dúsított zenés-táncos összejövetel, bográcsparty és felhőtlen szórakozás követi kakasszóig.

Forrás: Új Színház

süti beállítások módosítása