Rossz Lesz Fesztivál

Egytől egyig Rossz LESZ FESZTIVÁL. Ezzel a munkacímmel indítja útjára nyári évadzáró mini-weekend fesztiválját a TÁP Színház a Tűzraktérben, hagyományteremtő szándékkal.

szlog_jun13

 

A TÁP Varieté és Performance Színház pályázatot ír ki amatőr/félamatőr előadóművészek és alkotócsoportok részére. Pályázni az alábbi kategóriákban lehet: zene, divat, tánc, színház, képzőművészet.

Pályamű: maximum 15 perc időtartamú performansz.

A legjobb (vagy inkább a „legrosszabb") 15 pályázó bemutatkozási lehetőséget kap a 2009. július 10-én a Tűzraktérben megrendezésre kerülő Rossz LESZ Fesztivál színpadán.

Továbbá a „legrosszabb" előadó lehetőséget kap arra, hogy egy egész estés produkciót hozzon létre a Tűzraktérben a TÁP Színház színháztermében. Valamint az esemény fő szponzora a MasterCard értékes jutalommal díjazza a fesztivál közönségdíjas résztvevőjét is.

 

„Gyere! Pályázz! Alkoss! Nyerj! - Legyél te a legrosszabb!"

A jelentkezési lap letölthető ITT és a www.tapszinhaz.hu oldalról.
További információ: tapszinhaz@gmail.com, +36-20-249-1962.

Jelentkezési határidő: június 21. 24.00 óra!!!

 

slide_ok_tap

A TÁP Varieté és Performance Színház önkéntesek jelentkezését várja a júliusi Rossz Lesz Fesztivál helyszíni lebonyolításához. Jelentkezni lehet: tapszinhaz@gmail.com, +36-20-249-1962


Ezzel a sokszínű mini-fesztivállal részben az a célunk, hogy rámutassunk a „kultúra" összetettségére, összművészeti jellegére és ezáltal népszerűsítsük azt szélesebb körben, éppen ezért a színházi mellett tánc, a tánc mellett zenei, a zenei mellett képzőművészeti, a kiállítások mellett divattal kapcsolatos programokkal is várjuk a fesztivállátogatókat.

Azon kívül, hogy a TÁP színészeivel és társművész barátainak közreműködésével egy igazán jó bulit és színvonalas műsort szeretnénk megvalósítani ahol a TÁP népszerű Egyperces Színházától az Odüsszeisz színházi koncerten át a Minden Rossz Varieté előadásig számos program helyet kap, célul tűztük ki azt is, hogy bemutatkozási lehetőséget adjunk fiatal amatőr/fél-amatőr művészeknek is.

 

Forrás: TÁP Színház

 

süti beállítások módosítása