VII. Művészeti Találkozó

A Nagykovácsi Alkotóművészek Egyesülete idén hetedik alkalommal rendezi meg a hagyományos Művészeti Találkozót Nagykovácsiban. A június 19-én kezdődő fesztiválon a Nagykovácsi Nemzeti Színház előadásában bemutatásra kerül a Ravaszy és Szerencsés című komédia, az Énekes madár Tamási Árontól, valamint Oberfrank Pál előadóestjére is ellátogathatnak az érdeklődők.

 

enekes05
Jelenet az Énekes madár c. előadásból

 

A Nagykovácsiban élő művészek két júniusi hétvégén várják a kultúra szerelmeseit a Pest megyei községbe. Június 19-én és 21-én Juhász Róza rendezésében a Ravaszy és Szerencsés című komédia látható Oberfrank Pál, Gados Béla, Besenczi Árpád, Sarádi Zsolt, Karácsonyi Zoltán, Gyuriska János és Lajos András előadásában.

 

enekes03
Jelenet az Énekes madár c. előadásból

 

Június 26-án és 28-án a tavalyi közönségsiker, az Énekes madár ígér vidám perceket: Kubik Anna, Gábos Katalin, Bánfi Kata, Oberfrank Pál, Gados Béla, Lajos András és Császár Angela teszik emlékezetessé Tamási Áron székely népi játékát.


A színházi előadásokat számos művészeti program kíséri: kiállítás, filmvetítés, könyvbemutató, irodalmi est és jazz koncert.

Jegyinformáció és a programokról bővebben: http://szinhaz.hu/nagykovacsi

Forrás: Nagykovácsi Nemzeti Színház

süti beállítások módosítása