Ingyen Cucc a Merlinben

Múltkori, elsöprő sikerű "nyerj jegyet" játékunk után itt van az újabb ingyen színházazási lehetőség. Ezúttal a Merlin a helyszín, az előadás pedig a Cucc című bemutató. Ugyan még mi sem láttuk, de progresszív és érdekes dolognak néz ki, a rövid ismertető szerint: Történetek gyerekkori álmokról, vágyakról; hogy hogyan lesz az emberből „loksztál” vagy „ojfos” és hogyan nem: három férfi és két nő elfuserált élete, szürrealisztikus összefüggésekben, némi transzcendenssel bolondítva.

Ha még nem felejtetted el az óvódás éned, és érdekel az előadás, válaszold meg az alábbi kérdést:

Melyik filmben bukkan fel Merlin alakja?

a. Narnia krónikái
b. Gyűrűk ura: A két torony
c. Artúr király

A május 10-i és 11-i előadásra sorsolunk ki 2-2 helyes megfejtőt, akik természetesen partnerükkel együtt mehetnek. A roppant nehéz megfejtést ne kommentbe írd, e-mailt ide küldj (szinhazblog@gmail.com), a válaszba a megfejtés mellett írj egy valós vagy nicknevet, amivel a nyertesek között viszont akarod látni magad, illetve jelezd, hogy melyik nap lenne jobb neked. Az e-mailt szerda éjfélig küldd el.

***

A válasz természetesen a c. opció volt, konkrétan a 2004-es, Clive Owen féle mozira gondoltunk.

Annyi rossz hírünk van, hogy a hétfői előadás sajnos elmarad a Merlinben, így csak a 10-i estére tudtunk sorsolni, a nyertes pedig Bácskai  Marianna és Sunlis lett. A többit emailben és köszönjük mindenkinek, aki játszott.

Oszd meg a twitteren

süti beállítások módosítása