FIP - a te a pártod

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy egy fárasztó nap végén azt érezte, kiábrándult a környezetéből, nincs kedve polgártársaival találkozni, beszélgetni, agitálni, „eszmét cserélni"! Agyonnyomja a társadalmi lét mázsás terhe, nem találja a kiutat a válságból, nem látja élete értelmét, esetleg, elfásult, kiégett, s világvége hangulata van? Megoldás: Fixa-Idea Párt.


term_veszek

 

2008...

FIXA-IDEA - Kultop-show

A hőség ellenére kitartó „szigetlakók" és fesztivállátogatók rendhagyó köztéri előadásunk segítségével szabadíthatták fel kreatívan és gazdaságosan belső energiáikat a tavalyi SZIGET Fesztiválon és az Andrássy úti Évadnyitó Fesztiválon.

A FIXA-IDEA olyan ártalmatlan anyagokból álló energiaital, amelyet a TERMÉSZETES VÉSZEK KOLLEKTÍVA erre a programra kever ki, dobozol és kínál fel nézőinek. A „FIXA-IDEA" egy ingyenes „utca-show", amely iróniával szólítja meg és hívja magához az arra járókat, formájában és tartalmában felhasználva az arcba-mászó termékajánlás letaglózó látványelemeit, felületi energiáit, és a személyes önpusztítás, a belső energiaégetés groteszk önvallomásának keverékét.

„Tehát a Természetes Vészek Kollektíva ezúttal sem csinált hagyományosan értelmezett színházat, ezúttal is megdolgoztatta a nézőket. Csak most viccesen, amolyan "szigetesen" mutattak valamit abból, amiben fenyegetve élünk. Először nevetünk, aztán már nem. Hiába jut mindenkinek fixa-idea..." - Lőkös Ildikó

 

termveszeklogo

 

 

...és most 2009

KAMPÁNNYITÓ NAGGYŰLÉS: 2009. JÚLIUS 3. 15.00 és 16.30 óra - VOLT FESZTIVÁL, SOPRON


FIXA-IDEA PÁRT

Hölgyeim és Uraim! Kedves Barátaim!

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy egy fárasztó nap végén azt érezte, kiábrándult a környezetéből, nincs kedve polgártársaival találkozni, beszélgetni, agitálni, „eszmét cserélni"! Agyonnyomja a társadalmi lét mázsás terhe, nem találja a kiutat a válságból, nem látja élete értelmét, esetleg, elfásult, kiégett, s világvége hangulata van?

Hát ennek most vége, mert itt van, csak ÖNÖKNEK, csak NEKTEK, csak most, megérkezett:

a FIXA-IDEA PÁRT. A PÁRT, a Te ideád, a Te pártod.

Mert nem hat rátok az átok, ha van fixa ideátok!

Igen, tisztelt Barátaim, a FIXA-IDEA PÁRT páratlan párt. Koncepcióját a világ öt földrészének titkos és eldugott helyeiről válogattuk. Felhasználtuk a szibériai őslakosok vegetációs tapasztalatait, túlélésről szóló örök érvényű bölcsességeit, Észak Amerika háborús győzelmeinek ismereteit, az európai skanzen-kultúra csoportterápiás eredményeit, az ausztrál bennszülöttek közösségteremtő rítusait és a távol-keleti monszunerdők mélyén élő remeték naplóit. A FIXA-IDEA PÁRTOT kiváló tudósok sora kísérletezte ki, évekig titkos rezervátumokban folytak a tesztelések nyugdíjasokon, gyerekeken, az igavonó adózókon, pályakezdőkön és a középosztályon egyaránt.


De hogy tehetjük még hatékonyabbá, még sikeresebbé, ezt a sokoldalú PÁRTot?
Ha belépsz, ha elfogadod a feltételeit és hűségeddel, alázatoddal gazdagítod!
Tessék, itt a megoldás!
Itt a tipp, itt a FIP! Gyertek közénk!
Jelentkezzetek! Keressétek honlapunkat!
Egy másik világot fogunk csinálni! Egy újat, hogy a másvilág legyen a mostani!

 

TOVÁBBI DEMONSTRÁCIÓK és TAGTOBORZÓK:

- JÚLIUS 10. ROSSZ LESZ FESZTIVÁL - HEGEDŰ UTCA
- AUGUSZTUS 15. SZIGET FESZTIVÁL
- SZEPTEMBER 19. ÉVADNYITÓ FESZTIVÁL - ANDRÁSSY ÚT


A FIP - A TE PÁRTOD alkotói:
ÁRVAI GYÖRGY, DINEA LÁSZLÓ, DOMBI KATALIN, IMRE ZOLTÁN, KATONA LÁSZLÓ, KOVÁCS MARTINA, KULCSÁR VIKTÓRIA, NEMESKÉRI JÚLIA, SZIRTES ATTILA, SZŰCS EDIT

Éljetek a mának, ragyogjon előttetek az új jövő!

Támogató: NKA

Forrás: Természetes Vészek Kollektíva

 

süti beállítások módosítása