Kedvezményes bérlet

Szentivánéji álom - vígjáték, Maya - operett, A törött nádszál - történelmi játék, A kaméliás hölgy - táncszínház, Cigánykerék - musical, Proletárok - tragikomédia. Mind a Gárdonyi Géza Színház színpadán.

eger_400

 

Meghirdette a színház a 2009/2010-es évad műsortervét - mondja Csizmadia Tibor, a társulat igazgató-főrendezője. A korábbi évekhez képest több a magyar szerző a nagyszínpadi repertoárban. Klasszikus és mai, zenés és prózai művek szerepelnek a programban olyan íróktól, zeneszerzőktől, mint Csíki Gergely, Fényes Szabolcs, Márton László vagy Szakcsi Lakatos Béla. De említhetném akár Nádasdy Ádámot is, akinek mai, közérthető fordításában jelenik meg a Szentivánéji álom.

Tánctagozatunk jelenlétének köszönhetően több zenés művet tűzhetünk műsorra. Magas színvonalon tudunk játszani majd musicalt, operettet, de az önálló táncbemutató is fontos lesz a sorban. Folytatjuk a nagyon sikeresnek bizonyult Hírlap-Színház sorozatunkat, és bővítjük az Extrák választékát is.

Új, nézőbarát bérleteket indítunk és többféle kedvezményt adunk. Most a legdrágább előadásunk is 20%-kal olcsóbb bérlettel, mint jeggyel. Új bérlet-formákat is kínálunk. Indítunk hat előadásos zenés- és négy előadásból álló táncbérletet. A középiskolás tanárok kérésére 4 előadásos prózai bérletet kínálunk.

Egri Gárdonyi Géza Színház

süti beállítások módosítása