Drámacsoport indul

Ha álmodoztál már a világot jelentő deszkákról, a rivaldafényről, el tudod magad képzelni, mint színész/színésznő, és 16-20 éves vagy, nálunk a helyed! Mi segítünk megadni a kezdő lökést!

 


kokusz

Első lépésként jelentkezz a 2009. augusztus 29-i felvételi vizsgánkra, s készülj egy Weörös Sándor, valamint egy Varró Dániel verssel.

Sikeres felvételi esetén a VI. kerületi Tűzraktérben segítünk neked felkészülni a Színház és Filmművészeti Egyetem színész szakára. Ebben jófej, tehetséges, elhívatott tanárok lesznek segítségedre!

Hogyan is képzeljük ezt mi el a gyakorlatban?

Az első félévben heti három alkalommal, négy-négy órában tanítunk neked színészmesterséget, improvizációt, beszédtechnikát, mindent amire csak szükséged lehet, hogy sikeres színésszé válj. Két havonta színház látogatás keretén belül tanulhatsz, neves színészek játékát figyelve. A félévet követően lehetőséget biztosítunk, hogy elért tudásodról a színházi szakma jeles képviselőit is meggyőzhesd.

A második félévben színpadra állítjuk a magyar lakótelepi "Kegyetlen játékokat", egyfelvonásban, majd a nyár folyamán a darab filmes változatát is elkészítjük.

(A tavalyi „csapattal" készült nagyjátékfilmünk előreláthatólag 2010 tavaszán kerül a mozikba „El nem mondott vágyaink" címmel, korábbi rövidfilmünk linkje: http://www.vimeo.com/4337274)

FIGYELEM! A jelentkezők kivétel nélkül ingyen bekerülhetnek a sCrewFilm statiszta-adatbázisába!További információt, és jelentkezési lapot a következő elérhetőségeken kérhetsz:screwfilm@gmail.com0620/2184683Várjuk jelentkezésedet!

A KoKuSz (Kortárs Kulturális Szakkollégium)


süti beállítások módosítása