Maladype hír

Mivel színházunk honlapja megújult, arculatunk megváltozott és működése könnyen kezelhetővé vált, megnőtt az esélye annak, hogy észrevételeid és megjegyzéseid azonnal eljussanak hozzánk. Ez rendkívül fontos a számunkra, hiszen társulatunk nemcsak előadásain keresztül keresi a valódi és közvetlen kapcsolatot közönségével, hanem igyekszik minél több fórumon biztosítani a folyamatos kommunikáció lehetőségét.

maladype_logo

Kattintson a képre és tekintse meg a Maladype Színház új honlapját
...

 


Ennek egyik formája, az a blog, amelyet színészeink heti váltásban, naponta írnak a társulat életéről és élményeiről. Reményeink szerint, ez lehetőséget ad arra, hogy társulatunk tagjait jobban megismerhesd, és akár személyes párbeszédet is folytathass velük.

Vendégkönyvünk is rendelkezésedre áll, hogy előadásainkról vagy különböző megmozdulásainkról véleményt nyilváníthass. Ezek időpontjairól és helyszíneiről a naptár-menüpontban tájékozódhatsz.

Honlapunk alján bármikor feliratkozhatsz hírlevelünkre, aminek köszönhetően, minden velünk kapcsolatos információt első kézből megkapsz. Ugyancsak itt (hírlevelünkön, illetve a maladype@maladype.hu e-mail címen regisztrálhatsz az Übü király nyílt próbáira, melyek- terveink szerint- már a Maladype-bázison zajlanak, 2009. október 21-től dececember 21-ig.


Bízunk benne, hogy ezek a lehetőségek felkeltették az érdeklődésedet és hamarosan valamelyiken találkozunk...

Üdvözlettel:
Balázs Zoltán
művészeti vezető

süti beállítások módosítása