Momentán előadások

A Momentán Társulat nyáron sem pihen. Július 6-án a RögvEst című improvizációs színházi játékukkal, 27-én pedig a Reneszánsz RögvEst - Akkor és Most című előadásukkal várják a spontaneitásra vágyókat a Momentown-ban.

RogvEst_kicsi

 

RögvEst
2009. július 6. 19:00, Momentown (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)

Interaktív, improvizációs színházi játék a közönség ötletei alapján. Célunk a szórakoztatás és a nézők kreativitásának, fantáziájának felcsigázása.
Elég, ha hozol egy tárgyat, mondasz egy helyszínt vagy egy foglalkozást, netalántán mutatsz egy mozdulatot és mi már játszunk is tovább.
Dobd el az agyad! Kis bátorság és néhány ötlet. Mottónk: Mi sem tudjuk, mit teszünk 5 perc múlva. Túl vagyunk a 250. előadáson. Még nem láttad?!

Játsszák: Boldoghy Borbála, Harsányi Bence, Kiskovács Attila, Molnár Levente, Nemes Takách Kata, Simonyi Balázs, Tóth Barnabás, Várady Zsuzsi
zenei vezető: Pirisi László


Reneszansz_kicsi

 


Reneszánsz RögvEst - Akkor és Most - UTOLJÁRA!
2009. július 27. 19:00, Momentown (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)

Különös és merész stílusjáték, az öt éves RögvEst interaktív improvizációs előadás továbbgondolása. Pörgős helyzetfelismerések, frappáns szituációk, váratlan megoldások - mindez a helyszínen születik, a közönség ötletei alapján, így minden este más és más. Ezúttal az idő a feje tetejére áll: reneszánsz emberek a mai világban, kortársak a múltban, krónikások, polihisztorok, rendhagyó történelemóra és anakronizmus a köbön. Sok-sok zenével és humorral - sorolni is nehéz, hiszen mottónk: Mi sem tudjuk, mit teszünk öt perc múlva!

Játsszák: Boldoghy Borbála, Harsányi Bence, Kiskovács Attila, Molnár Levente, Nemes Takách Kata, Simonyi Balázs, Tóth Barnabás, Várady Zsuzsi
zenei vezető: Pirisi László

Forrás: Momentán Társulat

süti beállítások módosítása