Malacbefőtt

Az idei évad harmadik bemutatójára került sor pénteken a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatánál. Tasnádi István Malacbefőtt című zenés szociobörleszkjét Tasnádi Csaba vitte színre.

DSC_0753

A nagymamával kötött eltartási szerződés egy év után lép érvénybe, de ő váratlanul megbetegszik, az éjfél pedig vészesen közeledik. Ha éjfél előtt hal meg, minden a rokonoké, ha éjfél után, akkor már az eltartók lesznek a hivatalos örökösök. Mámorék érdeke az, hogy minnél tovább életben tartsák, Bauerék pedig az örökség reményében azon mesterkednek, hogy mihamarabb eltegyék láb alól. A nagymama betegágya körül megindul a harc...

DSC_0209

 

Tasnádi István első színműve a mindennapi élet aktualitásán alapuló, szöveg- és helyzetkomikumban gazdag történet, cseppnyi öniróniával megfűszerezve.

DSC_0188

 

A rendző Tasnádi Csaba munkatársai a produkció létrehozásában Monori András zeneszerző, Manfrédi Annamária zenei munkatárs, Mira János látványtervező, Vida Gábor koreográfus, illetve Gabriela Tánase koreográfus asszisztens. Az előadás szereplői: Nagy Orbán, Lőrincz Ágnes, Bándi Johanna, István István, Gál Ágnes, Nagy Antal, Rappert Gábor, Péter Attila-Zsolt, Gaál Gyula és Czintos József.

Az előadás legközelebb december 18-án, 19 órakor látható.

forrás: Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulat


malac_plakat_final

süti beállítások módosítása