Kedvezmények a Katonában

Decemberben több akcióval is kedveskedik nézőinek a budapesti Katona József Színház. Régi terv teljesül azzal, hogy ezentúl havonta más-más produkciókat kínálnak jelentős kedvezménnyel, ezzel  elősegítve azt, hogy senki ne adja fel színházlátogatási szokásait az esetlegesen megváltozott anyagi körülményei miatt.

ktn_barbar_p046
Máté Gábor és Ónodi Eszter a Barbárok c. előadásban
fotó: Lehotka Judit Zolka

 

Elsőként a Barbárok című produkció decemberi és januári előadásaira válthatnak jegyet az érdeklődők december 4-től 33 % kedvezménnyel. Az Ascher Tamás által rendezett, számos díjjal kitüntetett produkció főszerepeiben Ónodi Esztert, Máté Gábort és Nagy Ervint láthatják a nézők.

Idén is megrendezi a színház a már hagyományosnak tekinthető karácsonyi jegyvásárát. Ezúttal azonban két napon, december 12-én és 19-én szombaton 15 és 24 óra között lesz lehetősége a vásárlóknak, hogy minden, még készleten lévő jegyet 33 % kedvezménnyel vásárolhassanak meg a színház jegypénztárában, ahol  a színház munkatársai és színművészei a jegyek mellett forró teával és süteménnyel várnak mindenkit. A betérő vásárlók többek között Ónodi Eszterrel, Fekete Ernővel, Kovács Lehellel, Pelsőczy Rékával, Mészáros Bélával, Elek Ferenccel és Tenki Rékával találkozhatnak a Katona közönségszolgálati irodájában.


A hónap végén, december 29-én és 30-án csak két alkalommal újra látható a Mi ez a hang? (Dzsesztetés) című produkció, amely legutóbb egy éve volt színpadon. A rendkívüli sikernek örvendő zenés előadásban a társulat fiatal művészei Fenyő Ivánnal együtt számot adnak hangszeres tudásukról. A produkciót 2007 nyarán került bemutatásra az A38 Hajón Máté Gábor rendezésében, az eltelt két és fél évben a Katonán kívül is számos helyen aratott nagy sikerrel.

 

süti beállítások módosítása