Írjanak dalszöveget Piafnak!

Azon osztályok, csoportok (16 év fölött), akik Edith Piaf alább felsorolt dalai közül egyet lefordítanak magyar nyelvre, és a saját fordításukat elküldik a szervezes@barka.hu e-mail címre december 27. vasárnap estig, választhatnak a Bárka Színház decemberi (8. kedd 19:00, 27. vasárnap 19:00) vagy későbbi Piaf Piaf alkalmai közül, amikor rendkívüli kedvezménnyel nézhetik meg az előadást!

 

Továbbá az a csoport, akinek fordítása legjobban elnyeri a társulat tetszését, meg is hallgathatja a dalt saját fordításában élő zenekari kísérettel egy későbbi előadás után, valamint CD formájában meg is ajándékozzuk vele a nyertes pályázókat!

Beküldési határidő: 2009. december 27.

Jelezzék minél előbb e-mailen (szervezes@barka.hu) vagy telefonon (323-1978, 483-1325, 0630/947 6061), ha részt szeretnének venni a játékban, valamint azt, hogy melyik előadásra jönnének és hány fővel (akár a fordítás megküldése előtt)!

(A januári időpontok december elejére várhatók, figyeljék honlapunkat, vagy küldjék el e-mail címüket, hogy biztosan az elsők között választhassanak!)

Minden pályázó élhet a kedvezményes lehetőséggel, amíg a nézőtér engedi!

Választható dalok (a francia szöveget szükség esetén elküldjük!):
1. Dans ma rue
2. La Ville Inconnue

3. La goualante du pauvre Jean

4. Momes de la Cloche
5. L'étranger

6. L'Hymne à l'amour

7. A Quoi ca Sert L'Amour
8. Le Droit D'aimer

9. La Foule
10. Mon manège à moi

süti beállítások módosítása