Szilveszteri bemutató

A Nagyváradi Állami Színház Szigligeti Társulata - mint ahogy már megszokhatta a nagyváradi közönség - színházi bemutatóval köszönti az új évet. Az idei szilveszteri produkció egy rendhagyó vállalkozás, ugyanis a társulat minden tagjának a résztvételével, egy közös alkotási folyamatban jött létre.

kepzeld_beteg00


A Képzeld, beteg! című előadás nem egy megírt darabból született, hanem a színházi-, társulati élet témája mentén ötletek, improvizációs gyakorlatok kollázsából épült fel a próbafolyamat során, Árkosi Árpád rendező és Bóbis László koreográfus irányításával. A közös társulati munka fokozottabb aktivitást igényelt a színészektől, hisz azt a kihívást hordozta, hogy mindenki a legjobb tehetségét, tudását, élményvilágát mozgósítva vegyen részt benne.
December 31-én a Szigligeti Társulat kétszer is bemutatja a műfajilag „zenés-táncos pszichodrámaként" meghatározott produkciót. Az este fél kilenctől kezdődő előadásra már minden jegy elkelt, a délutánira viszont - amely 17 órakor kezdődik - még válthatók jegyek a színház pénztárában. A Nagyváradi Állami Filharmónia koncerttermében sorra kerülő bemutató előadásra a belépők a középső ülőhelyekre 50, a szélekre 40 lejbe kerülnek. A társulat tehát még szeretettel várja mindazokat, akik az az év utolsó napján egy zenével, tánccal, és humorral fűszerezett előadás élményével szeretnének gazdagodni.

A színház jegypénztárában az ünnepek alatt a következő órarend szerint várják a jegyet váltani szándékozókat: december 24-én, csütörtökön 10-től 13 óráig; december 25-én és 26-án a pénztár zárva lesz; december 27-én, vasárnap szintén 10-től 13 óráig; december 28-án, hétfőn zárva; december 29-én és 30-án 10-13 valamint 17-19 óra között; december 31-én, csütörtökön 16-tól 17.30-ig, valamint 19.30-tól 20.30-ig.

forrás: Nagyváradi Állami Színház Szigligeti Társulata

süti beállítások módosítása