Színház gyermekmegőrzővel

A budapesti Katona József Színház a magyarországi színházak közül elsőként január 22-től új szolgáltatással várja látogatóit. Hétvégenként a nagyszínházi elődásokhoz kapcsolódóan gyermekmegőrzőt biztosít térítés ellenében azoknak a nézőknek, akik másként nem tudják megoldani gyermekeik felügyeletét.

children_theater

 

A Sufniban, az ÁNTSZ engedélyével kialakított gyermekmegőrzővel azt kívánja a színház biztosítani, hogy a közönsége bázisát jelentő fiatal értelmiségiek ne adják fel színházlátogatási szokásukat azért, mert kisgyermekes szülőkké váltak. Az óvódapedagógusok által biztosított felügyeletet 3 és 10 éves kor közötti gyermekek részére biztosítják pénteki, szombati és vasárnapi előadások alatt. Az új szolgáltatáshoz kapcsolódóan a színház februártól egy hónapban több alkalommal is, vasárnaponként délután 5 órától tart előadásokat. További részletek a színház honlapján.

Január végén két új bemutatót tart a színház. Január 29-én Weöres Sándor: Kétfejű fenevad című műve kerül színre Máté Gábor rendezésében a Katonában. Az előadás főszerepeiben Ónodi Esztert, Fekete Ernőt, Kocsis Gergelyt, Rajkai Zoltánt, Hajduk Károlyt, Kovács Lehelt és Pálmai Annát láthatja a közönség, míg a január 30-án a Kamrában bemutatásra kerülő Az élet álom című produkcióban Keresztes Tamást, Lengyel Ferencet, Mészáros Bélát, Jordán Adélt és Pelsőczy Rékát. Pedró Calderón de Barca színművét a Színház és Filmművészeti Egyetem hallgatója, Kovács Dániel rendezi.

Folytatja a Katona azt a decemberben megkezdett sorozatát, amely nagy sikert aratott a vásárlók körében. Februárban és márciusban Biljana Srbljanovic: Sáskák című darabját tekinthetik meg a nézők 33 % kedvezménnyel. A jegyek január 10-től válthatók a színház közönségszolgálati irodájában az előadásokra.

forrás: Katona József Színház

süti beállítások módosítása