Garzonlakás premier

Új bemutatóra készül a pályakezdő fiatalokból verbuválódott Garzonszínház. Tavalyi - A Torta című előadásuk után újra vendégül látják a nagyérdeműt Hogy lehetnék egyszerre szép és gazdag, avagy Vízcseppek a forró kövön című helyspecifikus élő színházukkal.

gnomeblog_400

 

"Okosabban kéne élni, annyit mondhatok, nem az a bolond, ki megbámul egy csillagot. Gyere ki a zöldbe, menjünk együtt holnap délután beleharapni a levegőbe óraszám! Okosabban kéne ezt is, azt is tenni még, ha örül az ember, meg nem árthat semmiképp. Kell a szerelem, de kell még más is, tavaszi virág és napsugár is. Okosabbá kéne tenni egymás életét! Forrón isszuk meg a kávét, nincs időnk, menni kell, sürgünk-forgunk, mint a hangyák, nincs időnk, tenni kell. És a táncunk is már szinte gépies, közben mit szalasztasz el?" (Apostol)


Hogy lehetnék egyszerre szép és gazdag,
avagy Vízcseppek a forró kövön

Vendéglátók:
Kiss-Végh Emőke
Ördög Tamás
Tóth Máté

Három pályakezdő.

Helyszín:
Budapest, valahol a Nyugatinál
Időpontok:
2010. március 9., 11., 12., 13., 14., 16. minden este 19.00.

 

torpe01

 

A hely korlátozott befogadó képessége miatt előzetes bejelentkezés szükséges az: atorta@windowslive.com e-mail címen. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudják elfogadni ezért kérjük részvételi szándékukat mihamarabb jelezzék.

A sikeres regisztációt visszaigazoló levél egyben belépőként is szolgál és minden további információt tartalmaz az előadás pontos helyszínéről és a minden szükséges tudnivalóról.

Forrás: Garzonszínház

süti beállítások módosítása