Három az egyben

Március 8-án újra látható az egri tánctagozat első önálló estje, a Három az egyben. Az est Kulcsár Noémi munkájával egészül ki: A fiatal fiú és a Halál című új koregráfiával, melyben Barta Dóra érdemes művész és Túri Lajos táncol.

Csere_Zoltn_Barta_Dra

 

Az est három részből áll: az Impulszív Spala Korinna munkája arra keres választ, hogy vajon mi alapján hozzuk meg a döntéseket? A Sok hűhó semmiért a shakespeare-i komédia tanító és egyben erős kritikai jellege miatt az emberi butaságról és humanizmusról szól. A harmadik, Kulcsár Noémi új koreográfiája A fiatal fiú és a Halál címet kapta, melyet Barta Dóra, Harangozó-díjas érdemes művész és Túri Lajos táncol.

 

Fa

 

„Egy nő az asztalon, ki lehet a vágy tárgya, a szorongás oka, az ara vagy akár a halál maga. A fiú számára az élet már kilátástalan, a tárgyak, az emberek, az érzelmek értelmüket vesztették" - árulja el az előadásról Kulcsár Noémi. Ezt először látja az egri közönség a Gárdonyi Géza Színházban, de tavaly már nagy sikert aratott a Várszínházban, Budapesten, a női alkotók estjén.

pcs
fotók: Gál Gábor

forrás: Gárdonyi Géza Színház, Eger

 

süti beállítások módosítása