Beugró: a társasjáték

Birtokunkba került két példány a nemrég megjelent játékból, amit kisorsolunk köztetek. Mi még nem próbáltuk ki ugyan, de a játék leírása ezt mondja: Ha sokszor veszitek elő otthon, koliban vagy munkahelyen az Activity-t és már kezdenek unalmasak lenni a szavak, kifejezések, akkor a Beugróval biztosan érdemes próbálkoznotok. Hasonlóan személyre szabható a játék és képes ugyanazt a hangulatot hozni, sőt azt túlszárnyalni is.Akik pedig valami újra és nagyobb társaságoknak szóló játékra vágynak, vagy csak egyszerűen szeretik a tv műsort és szeretnék kipróbálni, nyugodtan vágjanak bele, nem hiszem hogy csalódnának.


Bár nem biztos, hogy a kisöcsi haverja, vagy a exhibicionista édesanya a szomszédból ugyanolyan szinten abszolválja a feladatokat, mint Rudolf Péter és a többiek, de érdemes kipróbálni. Bővebb infót itt találsz.

Ha szeretnél egy ilyet, küldd el a szinhazblog@gmail.com címre a Beugró műsorvezetőjének a nevét, sorsolunk, és két helyes megfejtő nyer. Az e-mailt hétfő éjfélig küldd el. A játékokat a Piatniknak köszönjük.

***

A megfejtés Novák Péter, 243-an küldtétek el a nevet, a gép pedig titeket dobott ki:

Kirchknopf Dávid
Harsányi Erzsébet

Részleteket e-mailben, a részvételt pedig mindenkinek köszönjük.

süti beállítások módosítása