Arts Theatre - London

2009. januárjától új vezetõgárdával nyitja meg ismét kapuit a híres Arts Theatre a Leicester Square-en. A színházat 1927-ben alapították "theatre club"-ként, hogy megkerüljék Lord Chamberlaint és a cenzúrát.

Arts Theatre - London Tovább

Színházi együttműködés

A Békés Megyei Jókai Színházban a kassai és a szarvasi színház közötti együttmûködésrõl szóló megállapodást írt alá év végén Kollár Péter, a kassai Thália Színház igazgatója és Gergely László, a  szarvasi Cervinus Teátrum Szlovák Nemzetiségi Színház igazgatója.

Színházi együttműködés Tovább

KEX és TEA

A kortárs magyar irodalom manapság nem igazán népszerû, nem eladható, nem "trendi", gyakorta érthetetlen, ezért sokan csipõbõl elutasítják. Szándékunkban áll az elõítéletek és ódzkodások eloszlatása. Szerintünk ugyanis szerethetõ, fogyasztható, kézzelfogható, sõt szórakoztató.

KEX és TEA Tovább

Pokoli disznótor

Disznóvágás és tor a pokolban. Moralitás, társadalomkritika, brutális verses komédia és misztikus mese horrorisztikus elemekkel. Mocsok és misztérium. Remenyik kritikai hangvétele, Márkos Albert zenéi. Szereplõink mind a hét fõbûnt elkövetik és minden parancsolatot megszegnek. Mi van a hússal?…

Pokoli disznótor Tovább

Átégetve – színházi performansz (r. Géczi Zoltán)

Bár mások esküsznek rá, és a jegyárak is már-már a tisztes piaci magatartás kereteit feszegető magasságokba kúsznak ilyenkor, tükrözve a megugró igényeket, én még soha nem mentem szilveszterkor színházba. Mondjuk most sem, de legalább sikerült tegnap bejutnom egy előadásra (AKKU) Tóth Delta…

Átégetve – színházi performansz (r. Géczi Zoltán) Tovább
süti beállítások módosítása