Menj színházba! - Pintér Béla és Társulata

A Facebookon már több mint ezer fan követi a blog oldalát, ennek örömére néhány jegyet sorsolunk az elmúlt 10 év legmenőbb társulatának négy előadására. A Pintér Béla és Társulata nevű formáció ismerői nyilván minden további nélkül kattannak a játékra, a többieknek pedig erősen javasoljuk, hogy tegyék meg az első lépést a társulat megismeréséhez.

Ahhoz, hogy ingyen megnézd pintérék Az őrült, az orvos..., vagy a Párhuzamos óra című előadását, mindössze az alábbi videón Szervét Tiborral bizniszelő, természetesen a társulatban játszó színész nevét kell tudnod.


Segítség: a jelenet a Valami Amerika 2-ből van, az úriember pedig szerepelt Till Attila Pánik című filmjében is. A helyes válasz beküldői között az alábbi előadásokra sorsolunk ki 2-2 jegyet:

Az Őrült, az Orvos, a Tanítványok és az Ördög (február 2 és 3.)
Párhuzamos Óra (február 9 és 10.)

***

A megfejtés természetesen Thuróczy Szabolcs, aki meglepő módon az évtized 9. legjobb magyar filmes pasija lett az origo szerint. A nyertesek:

Rucsi
Csernus Ági
Péntek Kriszta
Rambo

Gratulálunk nekik, a játékot pedig köszönjük a többieknek is!

A nevet e-mailben küldd el nekünk (szinhazblog@gmail.com), ha esetleg kommentelni is kedved támad, plz a megfejtést NE írd oda. Az e-mailben a válaszon kívül tüntess fel egy nick vagy igazi nevet, amin a nyertesek listáján szerepelni szeretnél, valamint a preferált napot. Az e-mailt január 11-én éjfélig küldd el. A jegyeket köszönjük a társulatnak.

süti beállítások módosítása